sunshine

känner att det var ett tag sedan jag slänge in ett inlägg så det är äna dags för det nu...

fredagen var riktigt go. Dansen var väldigt krävande utav oss alla med tanke på att vi ska spela in på tisdag? inte bra.. Resten av dagen gick superduper. På svenskan låg jag ute med filip och några fler i solen och läste i nästan en timme, så jävla gott var det! Senare på kvällen drog jag och Zigge till Café Udda. Det blev bak och filmmys och lite musik inne i kyrkan. Som tur var så va dylan där och räddade min kväll (: jag och mattias åkte nog hem lite efter elva och sedan somnade jag nog på direkten.

lördagen blev sol sol sol och ännu mera sol. Plus ett jävla gott väder och goa personer!
Runt halv två drog jag humlan ellen daniel och kindom ner till hawaii och gasade i solen. Första gången på ett helt år som man fick känna sanden mellan tårna, breda ut sin handduk på stranden och bara höra havets vågor slå in mot klipporna. love it!

lite senare så kom hannah sussana emelie leila sofie och sandra och det blev det dags för baaaad, fast det vara bara jag humlis hannah & sandra som vågade bada ^ fyihelvete vad kallt det var men det vare värt.
Drog hem runt halv fem för att fixa mig lite inför kvällen (grillning på nösnäs). Mattias kom och hämtade upp mig runt halv sju och då drog vi ner och mötte upp dylan och senare simon. Sedan bestämde vi oss för att gå och handla lite och mötte upp ellen & dom, så fick vi lite money och sedan gick vi mot coop. Mötte upp Kajsa och Mathilda vid torget som skulle till nösnäs men vi fick med dom in till coop ändå. Var tillbaka vid nösnäs kanske 30-40 minuter senare och då var bästavän där och flera annat gott folk! Grillen kom fram och fick fart och sedan var både korv och marshmellows(?) grillningen pågång.. 

Lite senare inpåkvällen gick jag och dylan iväg för att möta upp ellen och när vi kom tillbaka till nösnäs var typ alla borta, eller a, dom hade dragit till tjörn istället. Men det blev ett riktigt gott gäng kvar ändå, dylan david kajsa mathilda david berntsson mattias johannes ellen and moi :))
Blev lite "eftergrillning", leta efter simon, allsång, springa på bryggor och mys. Drog hem runt halv elva, trött men supernöjd över hela dagen som har gått.
tack alla som var med och gjorde min dag och kväll riktigt bra. Ni e underbara allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0