hurry

skola om en timme, hade nämligen sovmorgon idag så börjar 10.15 och slutar runt 2 halv tre. Inte fel! Har precis käkat upp min frukost och ska gå och tvätta håret, så lite måste jag nog allt skynda mig. slänger nog in ett inlägg ikväll, dock inte efter jag har inventerat på willys med innebandyn... Sånt är så himla tråkigt!

aja, chao!


jag och leija :)
jag och urgulliga lejia i sommar :)


saturday night

klockan närmar sig sju och jag ska hem till min älskling ikväll :)
imorgon blir det att fira Amanda, så lite busy kommer jag vara :)

chao amigos


saknaaaaaaa!!


20.57

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar
hos dig har jag allt, där vågar jag stanna kvar ♥




Dagen idag har varit okej. Skolan fungerar bra och jag har hittat nya vänner också :) En av dessa heter Matilda. Riktigt go och trevligt tjej det där.
Imorgon börjar jag runt halv nio och slutar vidtjugo i fyra, hur kul det är det på en skala? Jaja, man får väl helt enkelt bita ihop och ta sig igenom dagen. VI har ju trots allt musik som tur är!
Till helgen har jag inga som helst planer. Får se vad som händer..

aja, nu ska jag sova. Iallafall försöka, chao amigos!



I can't make you change your mind
if your heart not in it for real

natten

nu ska jag sova, tro det eller ej hah :)
Orkar inte skriva om skolan och klassen idag så det får blien annan dag :)
pusssss

hos dig är jag underbar

här kommer lite bilder från helgen!

Nösnäs!

Christoffer och Lisa :)


Jag och Lisa. Vi bjuder!


Mathilda och Mattias


Tjejkväll!

Mathilda Frida och Lisa :)


Frida och Lisa :)


Kajsa Ellen och Frida :)


mera bilder kommer när jag orkar lägga in fler. Nu ska jag ut med Lisa och traska ner till ellen. Puss!

lördag!

helluuuuuuuuuuu ;D
somsagt så var det tjejkväll här hos mig igår. Mycket trevligt och mysigt var det, som alltid :) Käka mat, prata en hel del om allt mellan himmel och jord, sjöng singstar och sånt.

Idag vaknade jag upp av att pappa och några andra lägger stnar till garageuppfarten. Och det är nämligen så att garageuppfarten ligger precis bredvid mitt rum, inte kul... Men det var väl bara bra att jag kom upp antar jag haha!
Runt halv ett cyklade jag och Frida ner till torget. Storsade runt där lite grann. Fick köpt en ny plånbok och Frida köpte en väska, almenacka och en nyckelring :) Vid tre cyklade vi mot sifgården för att kolla på match men den var tydligen senare så vi köpte glass på shell ist och cyklade hem hit!
Hon cyklade nyss hem för att käka, ska nog ner till nösnäsvallen sedan och kolla på Dylans match tillsammans igen och sedan blir det nog att vara med Dylan :)





Tänkte slänga ut dagens outfit;
Chinos från JC
Linne från Lindex
Smycken

Very simple.. :)

21.03

jag saknar allt. Framför allt de goda stunderna, fast man kan inte säga att det fanns några dåliga. Jag saknar dig och allt vi har gjort.

Antagligen är det bara från en sida det låter såhär så jag måste försöka intala mig själv att det inte kommer att bli som förut och frösöka att gå vidare trots att det är så himla svårt. Liksom att mista en som står en så nära är aldrig roligt, snarare smärtsamt
.

Sorry, ska inte ödsla eran tid mera på mitt "dystra snack".


natti

klockan är lite efetr nio och jag håller på att somna, är detta normalt?
Iallafall så är det skola imorgon så det ärväl bara bra att jag kommer i säng antar jag. På freedag blir det tjejkväll här hemma också. Mycket trevligt :)



bild från min underbara soldag igår!

godmorgon!

konstigt nog så vaknade jag idag igen hur lätt som helst och var inte ett dugg trött.. Gick upp vid nio men vaknade vid åtta, helt sinnes! Menmen, det är bara bra, det är ämligen skola imorgon och då ska man upp 7 igen.. suck.
men nu pratar vi inte om skolan för det är sol ute idag igen :D Fast idag är det också mycket mera moln på himmlen tyvärr..

Nu sätter oscar på Twlight och den filmen kan man bara inte missa!
puss

sunny day

hola amigas!
vaknade för en timme sedan men då hade jag inte riktigt orken att gå in på datan utan då sate jag mig istället på baksidan i S O L E N. Believe it or not men det är sol ute och inga moln på himmlen. Okej kanske några små enstaka men dom räknas inte. Synd bara att det blåser kallt då och då men jag ska nog försöka dra mig ut och sola lite senare, bättra på färgen.. Haha.

skolan börjar om 2 dagar. vill inte! Hoppas jag hamnar i en bra klass med personer jag känner och inte ens massa konstiga people.. Aja, nu ska jag kila.
Chao!


pärlor

har inte bloggat alls mycket så tänkte skriva lite om helgen som vart :)

fredag;
låg hemma och sooooolade för en gång skull! Solen kände nog för att titta fram lite så då måste man verkligen passa på! Pappa och grannen fixade garageuppfarten så Erika och Leija kom över på besök :)
Medans jag låg ute och solade kände jag för att läsa lite och vem fastnade såklart i boken om inte jag? Gud, så mycket som jag läste så mycket har jag inte läst i hela mitt liv känns det som.
Det finns ingen bättre bok, i promise!
På kvällen kom Ellen Chrille och Dylan hem till mig. Vi såg på Twilight och gjorde kladdkaka och sedan sov dylidan här :)


lördag;
vaknade upp med dylan som gick(cyklade) hem senare och då passade jag och mamma på att åka och handla lite. På kvällen drog jag till Tjörn, hem till Malin, där det var partyparty :) Mycket trevligt folk var det där också. Mamma kom vid halv tolv och sedan sov dylan hos mig (igen).
   
     
1. Moi med lugg       
2. Johanna banana    
3. Ante och Linus                   
4. David                       
5. Josefine

söndag;
jag och dylan gick upp vid nio eftersom att han skulle iväg på match, så vid halv tio drog väl han och då satte jag på Lejonkungen! :D Det finns verkligen ingen bättre film än Lejonkungen. Den är bäst!
resten av dagen bestod av slapp slapp slapp, tv, sims, tv, sims. Mycket spännande dag tycker jag.. hehe

shaaaaaaaba

hade egentligen tänkt slänga ut ett inlägg om helgen och så men hinner inte det nu. Ska med mamma och pappa ut till harås och kolla på sten till garageuppfarten?

aja anyway, slänger nog in något senare. Hoppas också på att det är något som händer idag/ikväll. Hör av er vettja!

partyparty

nu drar jag ut till tjörn på fest, hemma senare ikväll.
bilder får ni antingen ikväll eller imorgon, har inte bestämt mig än.
Sha då!

tisdag kväll!

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så skulle jag på bio idag med Johanna och det blev Sommaren med Göran :)
Herremin skapare, den var super bra! Jag rekomenderar den starkt för er som ännu inte sett den :D
Satt och garvade en hel del!
"Alexander Ahl och Ann Ahl" HAHAHAHA!



godmorgon världen

godmorgon och godmorgon, vaknade för mer än 1 timma sedan kanske 2..

Ska nog och göra mig iordning snart för jag och mamma ska ner till torget. Upptäckte att jag har kvar mina presentkort som gäller för heeela torget seanjag fyllde år på 600 kronor, inte fel någonstans!
Shoppa frågetecken? Svar ja!

Ikväll blir det "Sommaren med Göran" med Johanna. Ser väligt mycket framemot detta. Filmen har fått bra kritik också plus att den har den humorn som jag har.


nu hör jag mamma sitta och asgarva till Family Guy avsnitt på internet också.. Ska nog kila upp och kolla lite haha!
Puss

loveli

ska kolla på beck med oscar nu tillsammans med mina vindruvor, love it!
förövrigt så vakande man upp brevid sin älskling imorse precis som igår morse haha (y) Bev promenix med Lisa nu på kvällen också :)




Vi bjuder på bilden!
från våran sexmånadersdag :)

no place that far



Om bara den här sommar värmen kunde varat lite längre, har inte fått den tiden jag velat ha ute i solen. Menmen, sånt är livet också ibland. To bad for you Josefine!
Idag ahr jag inte gjort så väldans mycket. Blev fika nere på Mariagården runt halv tre snåret sedan hem och äta och vidare till mormor. Har nyss sett en bra film - The Happening. Sådär småmystisk, ganska långsam då men ändå bra :)

anyway, nu ska jag lägga in en massa goa låtar i mobilen som jag ska lyssna sönder på inatt eftersom att jag ändå inet kommer kunna sova och funkar inte det kan jag alltid läsa den första Twilight boken. Grymt bra och jag har bara läst ca 30 sidor! Amazing!
Adíos amigas y amigos

?

var allt bara tomma ord?

ett stort frågetecken snurrar runt i mitt huvud, det är inte klart någonstans och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra eller säga, eller tänka.
Efter det så var det som att luften bara försvann inom mig. Jag menar efter allt jag gjort? Och sagt? Och lovat?
Det var som ett knivhugg i ryggen

Har egentligen inte något och säga förutom att jag är besviken och sårad.
Djupt sårad..

living like a pinball






Dagens oufit;
Linne;
Gina Tricot
Tröja; Cubus
Jeansleggins; Gina Tricot
Halsband; Smycka

   
 kissemissen  
Kissemissen vill också vara med på bild plus Ellens snygga inbakade flätor. Love them!

Nu ska jag bort till Dylan, blir nog inget mer bloggande ikväll. Slänger in något imorgon istället.
Adíos!


...

tom på ord, don't now what to say

tror att jag drar ut eller något. Kan inte bara sitta här, känns förjävligt
hejhej

womanizer

Idag åkte hela familjen in till Göteborg för att discobowla med deras gamla kompis Gunilla som fyller 40 år. Det blev hela hennes släkt så vi var väl nästan 20 pers som spelade. För min del gick det skit ända till slutet där jag briljerade. Gjorde strike och spare(?) hela tiden då. Jag är grym när jag väl har kommit igång ska jag säga er!
Efter bowlingen åkte vi hemmåt men tog burger king på vägen till moi and Oscar för dom skulle ner till Gunilla och käka mat där men jag valde att stanna hemma istället :)

runt sju kommer älskling hit, får se vad vi hittar på. Hoppas på att käka våfflor ikväll och titta på en bra film. Nu kom lillbroshan hem! Drar upp till han ett tag.
Chao!

hallelujah


the things you do boy, for my love




Här har ni dagens outfit;
* Linne - Lindex 
* Jeans - Vero moda
* Scarf - mammas
* Skor - Converse, köpta i usa
* Väska - Ullared


RSS 2.0