...


här får ni en liten smakbit av hur jag kommer se ut ikväll!


nyår!

Sha!

Sitter och kollar på Ice Age 3 med lillebror och hans kompis Tim. Riktigt bra och rolig film det där :D
Snart kommer hulten hot och då ska jag börja fixa mig lite smått och gott och runt 6 så kommer alla och då blire käk och mot kvällen drar vi oss till Victor där mina favvopojkar är =)
får se om jag hinner blogga mer idag, ska försöka få en bild på outfiten för idag. Det blir lackleggins, en blå/jeans aktig skjorta och en t-shirt. Kände inte för klänning iår utan något mera jag ;)

yeye, måste rusa. Puss och GOTT NYTT ÅR!


då var det dags...

... igen!

har precis kommit hem från första frisbeeträningen vilken gick ganska bra faktiskt och nu ska jag direkt iväg till ica med Martin =) Snacka om att jag har ett hektiskt liv haha! När jag kommer hem sedan blir det duschen, fixa allt från fötter till hår och sedan sätta på en bra film och bara slappa. Hur gött låter inte det?
Ska nog se till att springa på toa snabbt och sedan fixa ett par långkallingar under mina byxor.
Bloggar jag inte igen säger jag redan nu, godnatt! ♥


gammal bild på mig och fjällen
var påväg till träningsläger i Spanien med fotbollen =)

stres

Har verkligen inte tid att sitta här nu. Inte igår heller, därav att jag inte var aktiv, hehe..
Ska till torget nu och försöka hitta ngt till nyår för sista gången och också dagen innan, crazy!

Får se om jag hinner blogga mer idag, annars puss!


Nu åker vi!


22.28

Tja!

Har precis kommit hem från träningen och slängt i mig lite mat.. Ska nog hoppa in duschen nu och ta lite näsdroppar också, tror jag. Får absolut ingen luft, näsan är helt igentäppad =(
Nejnej, dags och duscha. Chao!

---
varför ska allt vara så svårt? Komplicerat?
varför leds alla problem mot mig?


inte på humör.

jag borde inte ens sitta här när jag är på detta humöret. Men någonstans måste jag vara/befinna mig.
innan det sägs sakeer som inte skall sägas drar jag.

dra åt helvete säger jag bara. fyfan.

liar set me free

Sitter och rå lyssnar till In Flames nya album. Okej, det gör jag hela tiden hehe.. Men iallafall, Deligt and Anger är den låten som spelas mest i mina öron. Så sjukt bra!

Nog om det.. Idag. Vad har hänt idag? Absolut ingenting med tanke opå att jag håller på och bli sjuk och ínga kompisar är hemma. Fast jag hade ändå inte orkat träffa någon idag, i detta skicket.. Får helt eneklt försöka krya till nyår. Då ska jag bannimej se till att vara frisk =) Får se vad som händer och fötter då också. Vad ska ni göra?
Just det! Måste få tag på Martin och dom.. Ska ju in till götet imorgon på mellandags rean och se om jag hittar min nyårs klänning men dom tokstollarna sitter ju fan och lanar så det lär inte bli så lätt att få tag på dom, hehe..

Ojsan, nu dör snart min data och sladden har rymt. Hörs senare! Puss =)


förra nyår =)


0912227



Såhär ser det ut utanför mitt hus idag, eller ah, på våran baksida. En massa snö och en massa dimma. Visst, det är bättre än regn och blåst men det ser så tråkigt ut idag. Får nästan lust att gå ut och slänga mig i snön men den tanken försvann lika fort som den kom, haha. Zigge är ju inte hemma så det kändes inte rättvist.

Ska snart åka till landvetter och hämta upp mormor och morfar som har varit i Usa. Undra om dom har med sig lite julklappar från min moster? Jag hoppas mer på att dom kidnappat barnen och tagit med dom hem ;)
Nej, nu måste jag fixa mig. Glömde totalt bort att jag måste hänga tvätten också?!

Chao!

Lördag..

Klockan är nu över sex och jag har inte gjort ett piss idag. Ska ner till ellen snart som håller på och packar inför sin resa till fjällerna imorgon med sin familj och några andra. Är borta till efter nyår, inte okej!
Innan jag går dit ska jag försöka få Martin och co att gå till ica med mig så att jag kan få sällskap till Ellen (hon bor nästan granne med ica). Det är lite svårt för dom sitter och lanar, något utav det tråkigaste för få blir man så osocial. Fast är man själv med är det kul, haha ;)

Vad händer och sker på nyår någon som vet? Har absolut ingen aning om vad som händer då. Inte kul att bara sitta hemma med släkten, hehe.
Yeye, här kommer lite bilder som jag tog idag.
Enjoy!


don't ask, hehe


yttligare ett misslyckat försök, haha!


yes, jag lyckades komma in i kameran!

Nu drar jag! Hörs senare eller imorgon. Puss =)


söta som socker

Jag sa ju i tidigare inlägg att min mormor och morfar är hos min moster i usa och firar jul. Har ni sett hennes ungar? Såå himla gulliga!


Ingrid

Gustav

Lovisa, min sockertopp!

Annandag jul

Japp, då är vi redan här, två dagar efter julafton. Känns inte som att julafton har varit nu om jag ska vara helt ärlig. Är nog mest lite lättad över att det är över. Det är så stressigt fram till och på julafton. Men alltid lika mysigt ändå =)

Utanför fönstret ligger massvis med snö och det är så ljust att det är som en lampa, haha. Faktiskt mysigt med snö. Synd bara att det är kallt och blött när det blir för mycket, men då kan man alltid glädja sig med en kopp varm choklad och massa mys i filtar och en bra film. Supermysigt!
Ska nog se till att komma ut idag. Har ju blivit beroende av min stegräknare på mobilen så måste nog ut och röra mig lite, få ihop några steg. Hehe =)

Nu ska jag se film, igen.. Kanske ringer fjällen?
Chao!

min älskade Leia som är uppe och åker skidor med sin familj. Okej, hon kanske inte åker men ni fattar ;)


sims

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig så jag sätter mig och spelar Sims nu istället. Hörs senare ikväll om jag orkar annars hörs vi imorgon=)
 
Puss


juldagen

Hejhej =)

Förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade verkligen ingen tid till det. Julafton igår som sagt och det var jättemysigt. God mat och julklappar. Dock var inte mormor&morfar med som dom brukar för iår var dom hos min moster i USA därför så kom farfar&Sylvia till oss istället. Trevligt :)

Kollade nyss ut genom fönstret och det är typ världens snöstorm ute. Blåser som bara den! Ska nog ut en sväng senare och gå ändå, måste ju röra på mig efter all mat igår. Senare blir det nog att träffa lilla Jakob också, om han nu tillfrisknat. Fick reda på att Niklas (en kompis) som varit sjuk till och från sedan måndags är äääännu mer sjuk idag. Hur kul kan det vara? Usch, jag är väldigt glad över att jag är frisk iallafall!

Nej, nu ska jag se på film med min lillebror =)
Puss!

gammal bild

23 december

Hej!

tänkte visa er vad jag fick igår kväll på min minijulafton med dom bästa =)

från ellen.
Hårnålar och Hårmask.


Bomullspads, mini hårspray och Tops


Från Martin och Jakob.
Denna filmen och Pitch Black (tror den hette så, hehe!)


Vad jag inte fått med på kort är de 9 Tom & Jerry paketen som jag också fick utav Ellen och doftljus som luktar underbart från Niklas!
Tänk vilka underbara vänner jag har =)

Nu ska jag gå och lägga mig och vakna imorgon med julklappar i min julstrumpa. Ha en riktigt god jul!
Godnatt!

bäst bäst bäst ♥


jakob moi martin
finns inga bättre! (+ ellen!)


mer bilder från igår kommer.


pling pling

ellen sitter och skriver och josefine sitter och spelar gitarr medans carola sjunger julsånger för att höja julstämningen. gårdagen var kanon kul, med 4 flummiga personer i ett rum. kan inte bli mer än bra!
snart blir det ut i kylan och ner mot torget. på med vantar och mössa. SNART ÄR DET JUL! 

 / ellenipropellen

Hola =)

Sitter och väntar på att Jakob, Martin och Ellen ska komma. Dom är otroligt sega! Fast det brukar dom ju vara så jag borde inte vara så överraskad, hehe..

Shit vad hungrig jag blev nu! Funderar på om jag ska slänga något i magen? Vet bara inte vad.. Får väl bli en macka eller något. Jag slänger in ett litet inlägg senare. Måste käka!
Puss =)

fjärde advent

Är super trött och ska hoppa i bingen alldeles strax. Mina ögon klarar inte av att hållas öppna längre, sedan ska jag ju upp nio imorgon för 10 ska jag vara i kyrkan.
Efteråt ska jag hem till Jakob och sedan ner till torget och möta upp Martin också.  Får se hur kvällen imorgon blir. Antingen en bästiskväll eller en hemmakväll. Hoppas på en bästiskväll ♥

Innan jag somnar här framför datan ska jag nog gå och göra mig iordning. Vi hörs imorgon.
Godnatt =)


disneydags

Godmorgon =)

sitter och kollar på Askungen nu, haha. Den är riktigt bra faktiskt och jag äälskar disney. Hehe...
Nej nu ska jag fortsätta kolla. Vi hörs senare!


16.46

Usch vad det mörknar fort nu för tiden. Här hemma är det kolsvart utanför fönstren och klockan är inte ens fem.. läskigt. Kallt är det också, något oerhört!

Just nu så väntar jag på bättre tider, att Lisa ska höra av sig så att vi kan ta en promenix innan min match och att åka iväg till min match. Det låter väl skoj?
Nej, dags att packa ihop det sista och bara slappa sönder tills matchen börjar (om nu inte Lisa hör av sig..)

Adíos!

Hej!

Har precis slagit in lite julklappar, har dock inte köpt alla då än men.. Får fixa det nu till veckan! Innan julafton så att säga.. Det kommer bli finfint det här. Mysigt är det också att gå runt och köpa julklappar och hela faderittan. Eller det tycker jag iallafall. Visst att pengarna rinner iväg men vad gör man inte för sina nära och kära? =)

Nu väntar jag på att Johanna ska komma och hämta sin klänning och sedan ställa mig och göra våfflor. Har match ikväll mot Pixbo borta klockan åtta typ. Inte världens bästa tid och inte världens bästa dag men nu är det så, tyvärr. Imorgon är det sista framträdandet med julspelet också vilket ska är riktigt skönt. Jag drömmer ju t.o.m om det jäkla spelet nu så det får allt vara nog nu! Haha..

Hoppas att det ramlar ner mera snö från himlen och att den ligger kvar. Den har nämligen en tendens att bara stanna i några få dagar. Nu har vi haft snö i kanske 2 dagar? Inte jättemycket, men lite. Varför det ska komma ännu mera snö är för att då är det dags för lite plastpåse åkning! Mycket roligare än att åka pulka ner för en backa ;)



Oj, nu kom Ömis. Hörs senare ♥




en känsla

en känsla, en obeskrivlig känsla. Den finns inuti mig och det finns inget jag kan göra. Jag vill mer och mer men gömmer mig istället för att agera. Vad gör jag för fel och hur kan jag ändra på det? Vad kan jag göra för att allt ska bli bra, att problemen försvinner?
 
Egentligen är det inte jag som ska göra något. Jag ska fortsätta på min egna väg och inte göra ett skit. Jag ska skita i vad som tycks och vad som sägs, bara ignorera det fullständigt. Det kan väl inte vara så svårt? Tyvärr är det så. Det är lättare sagt än gjort. Jag är på god väg men inte på toppen än. Come on girl!


kärlek är så himla komplicerat.
Varför?


shabba shena hallå

Vem säger så? Haha. Kommer ihåg när Nicke och Nilla gick. Det kollade jag på hela tiden med min lillebror och sjöng med i alla låtar.

Kom hem från Jakob och Martin för ett tag sedan. Blev lite Ace Ventura och skratt som vanligt. Super goa pojkar det där. Dom bästa som finns ♥

Nu ska jag tydligen med pappa och handla haha.. Hasta la vista!

trött och sleten

Usch vad trött jag är och klockan är bara nio.. Ska nog gå och lägga mig nu, tror jag behöver det. Har haft fullt upp i ett antal dagar och gymmat idag. Det tär på kroppen faktiskt..

Imorgon slutar vi skolan för denna terminen och påbörjar vårat jullov! Börjar nio och slutar vid elva och då ska jag hem till bästa jakob ♥  Han åker iväg över helgen så jag bästa martin och ellen får klara oss utan honom och det kommer inte bli svårt ;) Haha nej nu var jag elak :)

yeye, vi hörs imorgon!
Godnatt =)


torsdag

Hej!

Hinner egentligen inte blogga nu.. Ska äta och sedan ner till Jakob och gymma =)
Skoldagen har varit bra och imorgon är det lov! Hur gött som helst!!

Men vi hörs när jag kommer hem igen. chao


datakunskap

God förmiddag!

Sitter i skolan nu och har datakunskap fast våran vanliga lärare Henrik är sjuk så vi har en annan rolig lärare som heter Kenneth. Han försöker få oss att använda fronter men det går inte så bra, haha.. Ingen vill använda det eller kommer använda det.
Förövrigt så ligger Martin risigt till. Ni skulle allt bra vilja veta varför men det får ni inte, ;)

Back to work!
Chao =)


Min vän Ellen

Jag får höra från olika håll att jag bara skriver om Jakob och Martin och aldrig Ellen. Som ni kanske har förstått är dessa mina bästaste vänner ♥
Så här kommer en text om Ellen. En personbeskrivning som jag hade i svenskan nyss.


Min vän Ellen

 

Det finns en som jag känner, som jag alltid vill ha en relation med och som jag hoppas aldrig kommer att upphöra. Denna vän är det mest omtänksamma, den underbaraste, den mest fantastiska som finns. Hon är alltid mån om att alla andra ska ha det bra och struntar ofta i sig själv. Det spelar ingen roll vad det handlar om utan hon ställer alltid upp. Hon är så mycket att det inte går och beskriva henne fullständigt. Godhjärtad, charmig och rolig är några av de saker som beskriver henne utöver vad jag redan nämnt.

Vi två är också ganska lika på sättet att vara. Vi har känt varandra i snart 9 år och vårat band blir bara starkare och starkare. Ibland kan man tro att vi läser varandras tankar eftersom att vi lyckas avsluta varandras meningar precis så som man tänkt sig. Det är lite läskigt men det är också ett bevis på hur nära vi står varandra. För mig är det positivt. Jag menar, det är ju hur skönt som helst att slippa prata ibland och låta Ellen göra jobbet istället. Som sagt, hur skönt som helst!

 

Om man för första gången träffar henne får man nog uppfattningen av en blyg och lite osäker tjej, vilket hon också är. Hon säger inte så mycket utan väntar på rätt tillfälle men efter ett tag när hon känner sig mer bekväm kan man knappt få tyst på henne. Då går hennes mun i ett. Hon är också väldigt duktig på att göra bort sig vilket gör henne till en otroligt rolig och klantig person. Istället för att vara diskret och tystlåten är hon inte alls medveten om att det finns en värld utanför hennes egen. Hon lever i sin egna lilla värld vilket är ganska gulligt. Klart att man skäms ibland för henne men vi är likadana på pricken när det gäller sånt så därför är det inte alltid att man skäms. Man skrattar med istället och njuter utav att få vara vän med en sådan härlig karaktär som hon är.

 

Hennes leende och skratt fyller hela världen med glädje. Alla bekymmer man kan tänka sig ha försvinner totalt i hennes närvaro. Inte bara att hon är en ängel, hon är också en trollkar. Hon trollar bort alla bekymmer utan att säga ett ord och ersätter dem med tonvis av kärlek. Så om man behöver kärlek, gå till Ellen.

 

När man ser henne ler hela kroppen. Man börjar nere vid tårna ända tills man når huvudet. Det är som en elstöt går genom kroppen. Hennes långa, mörkblonda, änglalika hår som hänger ner från ryggen och hennes stora blågröna ögon gör henne nästan änglalik. Smal och lång som en lyktstolpe är hon också, men det är det charmiga med Ellen. Hennes händer är små som en bebis och smala. Om det är kallt ute och hon glömt sina vantar ser hennes fingrar nästan ut som istappar. Då brukar jag skämta om att vi kan värma dem och skänka barnen i Afrika Ellen-vatten.

 

Nu har jag mest skrivit om det positiva sidorna och egenskaperna med Ellen så man börjar undra om hon ens kan kopplas till något dåligt och ja, det kan hon faktiskt. Något som inte är så uppskattat är hennes bordskick. Hon äter långsammare än vad sniglar rör sig och dessutom hamnar det mesta utanför tallriken. Efteråt är inte heller hennes andedräkt den fräschaste men det kan jag förstå. Ingen luktar gott i munnen efter en måltid. Sedan kan hon förknippas med en sengångare. Säger man till henne att komma ett visst klockslag ska man nog dubblera det så får man fram tiden då Ellen kommer.

Men trots hennes bra och dåliga egenskaper, hur hon ser ut, hur hon är och beter sig så är hon ändå lika underbar som alltid. Det finns inte en chans att man inte kan tycka om denna flicka och jag har fått turen att lära känna henne.


hos ellen

Hej!

Sitter hemma hos Ellen nu. Vi ska snart till kyrkan och spela upp julspelet för tredje gången idag. Det är inte heller densamma föreställning som vi gjort idag utan denna är en annan men det kommer gå bra. Väntar bara på att hennes mat ska bli klar så går vi iväg sedan. Har också en svenska uppgift att göra klar och lite samhäll inför provet imorgon.. Shit. Vad hände med pluggis ryen egentligen? Hon måste ha försvunnit..

Jag skriver mer sedan när jag kommer hem istället. Puss =)

en gammal bild på mig och ellen 07


en kall måndagskväll

Nu ska jag iväg på träning till sena kvällen. Usch, och jag som ska upp halv sju imorgon..
Har julspelet nu tis-tors förmiddag och då är det samling redan halv åtta! Menmen, nu kan man inte backa ur...

Nej nu får jag åka innan jag kommer för sent (somvanligt..).
Puss =)

Come Clarity

Hola amigos =)

Har nyss kommit hem från skolan och ska slänga mig något i magen. Måste också göra svenska arbetet till imorgon men det finns verkligen ingen tid till det idag vilket betyder att jag måste göra det imorgon annars får jag IG. INTE OKEJ!

Hoppas pappa kommer hem snart för jag kom på att jag inte orkar göra maten idag, haha.. Menmen, får väl se vad som finns i kylen ändå.
Adíos!


bohemian rhapsody

mama, i just killed a man
put a gun against he's head
pulled my trigger n' now he's dead

grym låt!

-----

Hej förresen!
Nyss hemkommen från min mormor&morfar. Har varit på lite julkäk där och julklappsutdelning för dom ska ju till USA nästa lördag. Första julen utan mormor & morfar.. Känns jättekonstigt men så är det och så kommer det bli.
Hinner inte skirva så mycket, ska käka nu. Har märkt att jag blivit superdålig på att uppdatera! Skyller på skolan och aktiviteter efter...

Kvällsmat och mys står på schemat nu. Vi hörs imorgon igen!
chao chao =)

Match dags!

Kom nyss hem från en övningskörningsrunda med pappa. Gick väl bra, hehe. Men som sagt så var det bara tredje gången nu så jag har mycket kvar och lära =)

nu ska jag ner till min samling, match om en timme typ. Wish us luck!


Lussebak =)




Såhär har det sett ut nu på förmiddagen. Lussebak för hela slanten! Nu är alla klara och vi ska sätta oss och mysa lite =)

12 december

Godmorgon :)

Har precis ätit frukost med min familj och ska snart göra mig iordning för lussebak. Ska se om jag hinner ut och köra lite idag också och kanske ta en sväng ner till torget och fönstershoppa lite. Ska in till stan imorgon med Jakob och Ellen och handla en massa julklappar =)

Nu har jag inte alls mycket kvar i skolan och göra heller. Har ett stort samhällsprov bara och det muntliga i spanskan. Annars ör det mesta klart inför julen. Ganska skönt, kan slappa lite nu innan lovet istället för att hetsa med en massa läxor och prov!

Menmen, nu ska jag börja fixa mig lite smått och gott. Ska ju hinna baka innan min match ikväll..
Vi hörs sedan =)
Puss!

hola a todos!





not serious at all.
Goodnight!

♥♥♥♥♥

Hej!

Som ni säkert har märkt så har jag inte haft tid att skriva här. Har fullt upp både utanför och gällande skolan. Egentligen så har jag inte världens tid nu att skriva heller men lite aktiv måste jag ju ändå vara.. Kommer inte kunna skriva mera förrän imorgon kväll tyvärr. Som vanligt en massa och göra.. /:

Men nu är min älskade Leia här på besök så ska fortsätta och gulligulla med henne :D♥







p.s. ser ni förändringen nu från när jag avr hos frissan? Brunett is back on track!


@ kyrkan

hola amigos!

Sitter i kyrkan nu, har precis haft genrep inför julspelet som är nästa vecka. Tagga!
träning ikväll och det orkas inte...
PUSS

Cloud Connected

Hola amigos! =)

Har precis proppat i mig ett par våfflor och ska nu vidare till teven, hehe. Är det inte datan är det tvn, nej nu skojade jag. Var hos frissa idag efter skolan och resultatet är annorlunda men jag blev supernöjd. Hur det blev? Tja, det är en secret ;)

Nu ska jag först (innan teven) slänga in en tvätt som jag kom på att jag måste och sedan ska jag kanske träffa Jakob. Vi hörs senare helt enkelt! Puss =)

Ett litet tips =)



Denna fotkrämen är mycket bra för er som har förhårdnader och torra fötter. Jag använder den själv och är faktiskt nöjd över den. Trodde inte att den skulle vara så himla bra pga röster som flyger runt i luften men jag testade och det är jag glad över.
Verkligen värd att köpa om man känner att man vill skämma bort sina fötter =)

ge mig mat!

Hej!

Sitter och kollar på avatar med min lillebror nu samtidigt som min mage skriker efter mat. Är så himla hungrig så det finns inte! Men mamma kommer snart hem och då har hon mat med sig till oss, supergott =)
Håller på och pluggar lite till spanskaprovet som jag ska ha på fredag också (trorjag) eftersom att jag är missar spanskan nästa vecka.. Denna gången ska jag bannimej få MVG på hela jäkla skiten. Haha!

Funderar på att lägga mig i sängen efter maten och sova lite, är supertrött efter provet idag. Sån press, hatar prov! Nej, nu ska jag börja duka för mamma kommer snart.
Puss =)


en gullig gammal bild på thai, chrillefrille och asphäll för 2 år sedan.


svenska lektion

Hola a Todos!

Sitter just nu och svenska, vi ska skriva antingen en miljöbeskrivning eller en personbeskrivning. Har skickat hem det för där får jag mera gjort. Nu kom Yngve och vi ska sluta. Hörs när jag kommer hem, chao =)


Back home

Godkväll =)

Har precis varit över hos grannen med familjen på lite "glöggmys". Själv dricker jag inte glögg så det blev julmjst och pepparkakor. Mysigt! Leia var som vanligt i farten och sprang runt och lekte och donade och tillslut skulle jag vara där hon var hela tiden. Hon är så himla gullig.

Nästa helg är det Lucia och då ska det bakas en massa lussekatter och pepparkakor och resten av alla julsaker ska upp (förutom julgranen). Så har det alltid varit här hemma och jag tycker om traditioner så därför ändrar vi inte heller för iår. Ser faktiskt fram emot julen och hoppas på att vi för nångång skull kan få lite snö. Vi får ju nästan aldrig någon snö och när vi väl får det stannar det i max en vecka. Usch!

Nu blir det sängen för jag är hur trött som helst och det första som händer imorgon är matteprov på kap 1-3. Skolan är verkligen en glädjedödare, fast det visste vi redan.
Hörs imorgon igen, godnatt!



Min älskade Leia. En liten nakenfis är hon allt.♥


Andra advent

God eftermiddag :)

Mitt internet slutade fungera igår, därav att jag bloggar nu.. Jag är nog beroende av att blogga för jag får panik så fort jag inte vart igång på kanske 4-5 timmar, det är ju sjukt! Haha.

Idag är det andra advent och inte alls långt kvar till julafton. Längtar som bara den dit! Iår ska vi inte fira jul med mormor & morfar för dom ska till min moster i USA så vi har bjudit hem farfar och Sylvia hit, det kommer nog bli mysigt ändå även om jag kommer sakna lilla mormor ♥

Nu är tacosen klar, höres senare =)
Puss!


bild från frukosten imorse, dock hade mamma hunnit ta bort en del så allt det mysiga syns inte.


hemma..

Hej! Nu är jag hemma igen.. Det gick ganska snabbt va? ;)

Mamma och Oscar kom nyss hem, han har spelat match och dom förlorade tyvärr med 9-4.. Men sånt händer alltid. Snart är det dags för mig att åka till min samling men innan det måste jag få lite mat i magen men det finns ett problem - Jag har tappat min aptip. Inte kul för jag är beroende av mat annars, eller inte beroende så att jag måste ha mat hela tiden, utan om jag inte äter ungefär var fjärde timme sjunker mitt blodsocker och jag kan nästan svimma.
Får se om jag och mamma kan komma på något ändå annars kommer jag nog inte få spela ikväll.


Mina två chokladkalendrar, mums!


And off we go...

Shuulo!

Sitter och väntar på Martin, vi ska snart ner till ica. Sedan hoppas jag på att få se en skymt av Jakob idag också.Match ikväll, inte så pepp faktiskt. Förkyld och hela faderittan...

Oj, nu kom han!
Puss =)


Godmorgon!

Ioförsig så vaknade jag vid tio men har inte orkat sätta mig här förrän nu.. Jag kan faktist inte sova längre än till tio, det är nästintill omöjligt. På ett sätt är det bra eftersom att jag inte sover bort hela dagen men ah, ne så farligt är det inte.

Det första jag ska göra idag är att äta frukost, sedan få på mig lite goare kläder och sen ska jag nog träffa Jakob en stund =)
Nu väntar frukosten, vi hörs senare. Chao chao!


Westlife!

Okej, jag må vara töntig men WESTLIFE VAR MED I IDOL! Shit, fan att jag inte var där idag. HELVETE!
Westlife har varit några av mina strösta idoler sedan ett antal år tillbaka och en av mina största drömmar och önskningar är att träffa dom. Åtminstone få åka iväg och se dom sjunga, eller ah, få se dom helt enkelt!
Hoppas tomten kommer med biljetter eller dylikt, något som hör ihop med Westlife i sin julsäck.
Hoppas hoppas hoppas! =)


Fredag

Hittade lite snygga klänningar och annat på nelly.com nyss =)

Belisima Tunic SEK 359, Vila - NELLY.COM

Get It Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM

Newton Corsage Dress SEK 459, Vila - NELLY.COM


Jag vet att bilderna är små men men, det får ni leva med helt enkelt. Annars kan ni bara besöka nelly.com här =)


idol idol idol

Om inte Erik går vidare ikväll och sedan vinner Idol vet jag inte vad det är för fel på svenska folket. Han ska vinnaaaaaaaaaaaa!


18 and Life



Såhär är jag på morgonen, stilig va?
Haha.. Mår lite bättre idag, inte lika hängig men snuvig och rinnig näsa och kela kittet. Usch.
Sitter och äter cherios nu och väntar på att mamma ska komma och köra iväg mig till skolan, man får lov att vara bortskämd ibland =)

vi hörs efter school = 16.00 (patetisk tid för en fredag)
Hasta la tarde!

Min jacka!



Här är jackan som jag köpte nu i veckan.
North Bend Down Parka W 1495 kronor


en sjuk torsdag

Ah, en sjuk torsdag är detta verkligen.
Igår började det med att jag inte kände mig helt okej efter mikk så jag åkte hem till jakob ist och var där hela kvällen, blev något bättre. Vaknade upp imorse och mådde hyfsat men ändå inte helt ok. Gick till skolan ändå, kom dit och svenskan är inställd (?!) så vi måste sitta och vänta och göra ingenting fram till tio då vi skulle ha engelska. Som vanligt hade våran engelska lärare glömt läxan och vi fick göra annat. Då började jag känna mig hängig igen så efter matten gick jag hem och nu sitter jag här. Helt slut, orkar ingenting.
Så jag beställde pizza nu på hemkörning, haha. Känns lite sådär men är man inte frisk så är man inte!

Nej, nu ska jag fixa mig en filt, tända lite ljus och sätta på en bra film och vänta på pizzan =)
Puss!


Kallt...

Hejhej!
Nu sitter jag i kyrkan och väntar på att mikk skall börja. Är det bara jag som tycker att det är kallt?! Som fryser fingrarna av mig eller? Seriöst, det är för kallt =(
Även om jag har min nya jättegosia och varma jacka + en tjocktröja och halsduk så fryser jag som bara den. Inte bra!

Ikväll ska jag ner till sundahallen och kolla på herrarna. Hoppas att min älskade Martin kommer dit, han var inte i skolan idag. Saknat honom som bara den! ♥


@ school

Shabba shena hallåååååååå!

Sitter i skolan och har datakunskap och för tillfället försöker våran lärare lära och visa oss lite i indesign. Mycket najs. Slutar vid 4 och då ska jag direkt upp till mikk och ingen träning är det heller, inställd pga match. Gud vad skönt!

Nu ska jag låtsas vara intresserad. Chao =)


Resultatet



Såhär blev det. Dålig kvalitét med tanke på att bilden är tagen av min webbcam men ah, livet är surt ibland. Ni skom känner honom kommer se förändringen iomorgon i skolan och ni andra, tja, det är lite synd om er för ni får nöja er med denna bilden.

Oj, nu kurrar min mage. Dags för mat =)


Färgdags

Hejsan!

Har precis lagt in all färg som behövs i tobias hår (spanska kompis) och snart är han så gott som brunhårig. Givetvis kunde jag inte hålla mig så jag la själv i lite slingor i mitt hår, haha. Vågar inte tona hela mitt hår för
1. Jag ska till frissan på tisdag och göra nya ljusa slingor och
2. Det är så himla jobbigt att färga det ljus igen.

Nu ska vi tvätta ur skiten och voila, nya Tobias framhävs!
Pussss =)



(bild på resultatet får ni sedan!)


RSS 2.0