Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från när vi var ute med båten :)


Hela gänget ute på promenad på Kärringön.
Här hittade vi en liten damm med guldfiskar i :)


mamma och pappa
Mamma och Pappa


Uppvisning

räkor till kvällsmatgullunge som hela tiden kom med skor till mig.
fika på bryggan.
jag och leija :)
Jag och Leija på båten

jag och oscar
Jag och lillebror


Har nyss varit och hyrt film med mamma också. Det blev;
* Bröllopsduellen
* The Unborn
* Pride and Glory


verkar vara ett par bra filmer iallafall. Ska nog se på Bröllopsduellen nu ikväll om inte mamma och pappa vill se någon av de andra filmerna.
Ha det bra!

home sweet home

nu är jag hemma igen efter 3 dagar på Skara Sommarland!
Orkar inte skriva om allt så det får komma ett inlägg imorgon och bilder också. Just det, bilderna från båtsemestern får jag nog ta och lägga ut också.. Gud vad slarvig jag är, aja.


yo con mi novio
jag och Dylan på 9.ornas avslutningsmiddag
finns ingen bättre ♥

hej igen!

har nyss kommit hem från torget och precis lagt på telefonen, ellen ringde.
Iallafall så tog jag och Jossan en fika på Oasen och pratade hel del vilket behövdes eftersom att vi inte träffats på nästan åratals känns det som. Synd att inte Fridisen var med idag, men det får bli en annan gång :)
Köpte mig en varm choklad vilket var väldigt behövligt eftersom att regnet och detta allmänt tråkiga regnet gör en kall och frusen.(och irriterad!).

Nu återstår det att :
1. Slinga Oscars hår
2. Packa inför Skara sommarland
3. Få mat i magen
4. Handla något inför imorgon kanske?



det var verkligen som ett slag i magen. De orden värmdes inte någonstans, dem gjorde mig bara kallare och kallare. Jag förstår inte vad det är just nu, vad som händer. Jag letar efter svar men det finns inga.
det känns så himla hopplöst fastän ginstan av hopp ändå finns..

godmorgon

om ca 1½ timme ska jag ner till torget och träffa Jossan. Mycket trevligt :) Egentligen så skulle Frida med men hon fick förhinder, some other time!
Funderar på att ta en tidigare buss men jag fårse.. Imorgon blir det skara sommarlnd också så mycket packning today!

aja, nu ska jag kila.
Ha det gött!


söndag kväll

klockan har slagit över halv tolv och jag börjar bli sömnig, haha. Blir sängen snart och försöka sova eftersom att min nackspärr inte har gett med sig. Förra natten kunde jag kanppt sova alls. Fick liggsitta i sängen och det var riktigt obekvämt kan jag lova!

Imorgon blir det att träffa Frida och Josefine en stund, ta en fika och så. Mycket trevligt eftersom att vi inte träffats på jättelänge. Och synd är det!

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

...
gammal bild från när jag var brownie!

for the last time..

Idag var det sista gången att få träffa kusinerna för imorgon klockan 03.00 så åker dom tillbaka till usa i återigen ett helt år :(
Det är helt sjukt vad jag kommer att sakna dom, igen.. Får hoppas att mormor och morfar ska åka dit någon gåg nu under hösten för då ska jag bannimej ta och åka med! Oavsett vad mamma säger.



Iallafall, här kommer lite bilder från dagen :)

Ingrid och Lovisa
Ingrid(rosa) och Lovisa(lila) spelar boll :)

jag och älsklings Lovisa!
Jag och Lovisa ♥

älska!
älska till tusen ♥

favvo Lovisa!
Lovisa äter vinbär :)


Moster med Gustav, Lovisa och lite Ingrid (rosatröja) :)
Moster. Gustav och Lovisa :)


Ingrid och Lovisa.  Söta som bär!
Söta som bär! ♥



älska till tusen!
Har jag sagt att jag älskar min lilla Lovisa?
ååååh vad jag kommer att sakna dig och hela familjen! ♥

party party

Ledsen för sen bloggning. Kom hem för ett par timmar sedan men orkade verkligen inte sätta mig framför datn just då.

Men somsagt så var det poolparty hemma hos Frida idag. Mycket trevligt verkligen! Vi firade Lindas födelsedag som var i Juni någongång. Vi bada, åt tacos, spelade Eyetoy, Kolla film (Big Momma's House 2) och tjöta. Just det, vi spelade badminton också. Som sagt så var det mycket trevligt.
Bilder kommer när Linad och Mathilda orkar skicka till mig, tillsvidare får ni nöja er med mina superbra mobilbilder (inte..)

outfit
Dagens oufit

frida 
Frida fixar maten!

mathilda & denise 
Mathilda och Denise innan badminton

elvira frida mathilda och denise 
Elvira, Frida, Mathilda och Denise i väntan på att Linda ska komma

fredag!

shuu bluggen!
är nys hemkommen från torget med mami men ska iväg nu igen. Vart det blir, jadu. Hemlis..
bloggar mer ikväll annars kommer jag aldrig att komma iväg. 
hejsvejs :)


hemma!

Nu är jag äntligen hemma ïfrån våran lilla båtsemster ute på västkusten :) Riktigt trevligt och mysigt var det fast lite blåsigt. Solen hade vi med oss de mesta förutom de sista dagarna då de hemska mörka molnen kikade fram och tog med sig regnet också. uschusch det gillar vi inte!
Tänket berätta lite om dagarna..

dag 1 måndag.
Min familj tog färjan från hällevikstrand(?) ut till kärringön där Daniel, Erika och Leia väntade på oss. Packingen var riktigt tung att bära från färgan till båten men så fort vi såg båten så försvann alla våra bekymmer, eller iallafall mina. Båten var ju gigantisk! Eller det är vad jag tyckeriaf. Det var en Nimbus 34. Efter att vi packat upp tog vi en liten rundtur på ön. Hittade en assnygg klänning på MillaMi, men för tyvärr 700 kronor. En helt vanlig strandklänning som vanligtvis kostar max 200 kronor. Senare mot kvällen köpte vi räkor och spelade spel. Det började också blåsa riktigt mycket på kvällen, inte kul någonstans.

dag 2 tisdag.
vakna, åt frukost, promenix igen. Denna gången gick vi till lekplatsen och sparkade boll och lekte i sandlådan med Leia. Denna dagen blåste det också något fördärvat mycket. Vi hade tänkt att åka vidare men det var inegn idé att ens försöka när vädret var så emot oss. Efter att vi vart på lekplatsen gick vi hem och fixade lite lunch och sednblev det minigolf. Fast int fö min och mammas del. VI gick istället och köpte en Henry Lloyd jacka till mig. Snacka om att jag blev glad! Blev pizza på kvällen och Uno spel sedan nattinatti.

dag 3 onsdag.
vaknade upp av att solen sken som bara den redan klockan nio på morgonen! Och varmt var det också, fick sitta i bikini. Åt frukost och vid tio drog vi vidare mot Lysekil var det tänkt men det blev smögen istället. Tyvärr så kom det in världens oväder som hann ikapp oss precis lagom tills vi kom fram till smögens gästhamn. Gick runt och tittade på bryggan och hade Lila hängandes på mig den skruttefian. Framåt kvällen bjöds det på musik från båten bakom, bredvid, framför och ifrån en låg som låg precis bredvid oss på bryggan.. Snacka om att man fick lite sömn kanske? Sedan så vart det en kille som gärna ville bada i vattnen (gästhamnen) så då gick Daniel och tömde toaletten där oscar suttit en del och herregud vad vi skrattade. Det luktade inte så gott då heller kan jag lova. Jag somnade iaf vid halv tolv och vaknade inte en enda gång av allt oväsen. Gott som satan!

dag 4 torsdag.
halv tio vakande jag av att Leia satt och kollade på Pippi (ovanligt?) Den filmen har hon och jag kollat på nästan hela tiden... Sedan så fick jag reda på vid frukost bordet att någon idiot hade haft kul och gått och snott Daniels gummibåt under natten och åkt iväg med den?! Så det blev polisanmälnigar och prat med hamnvakter och dylikt.. Efter många om och men så bestämde vi oss för att åka hem runt tolv någongång. Tog en tur till Kungshamn för och kolla om gummibåten kan ha hamnat där (oftast så tar någon ens gummibåt och antingen åker över till andra sidan hamnen eller till Kungsahmn för att taxifärjan slutat gå och sedan dumpar dom den bara ) och vad är det inet vi ser mellan två stora fiskebåtar? Jo, gummibåten. Lyckan var nu gjort. Nu började hemfärden. Var hemma i Stenungsund runt tretiden. Riktigt skönt att vara hemma igen.Och som man brukar säga; Borta bra men Hemma bäst! :)


bilderna kommer när jag orkar lägga in dom i datan. Tills vidare får ni nöja er med en tråkig text och dessa två bilder :)
...      båten!
tv. jag pappa och Oscar i båten
th. Båten

båtsemester

nu har jag lagt fram allt som jag ska ha med mig i båten och det enda som fattas nu är att packa ner det också, haha. Det mindre roliga..
Kommer dock inte att ha med mig pappas bärbara ut så det får bli att blogga när jag kommer hem istället.


ryeen
Tänkte lägga ut dagens "båt"outfit
Linne: Cubus 79 kr
Kofta: Cubus 99 kr
Jeans: Gina Tricot ?? kr
Halsband: Guldfynd eller Smycka

pay attension

http://www.youtube.com/watch?v=xS1enJr49os

riktigt hemsk fillm.
Och när man tänker efter så är det faktist så som det är i verkligheten, i vissa fall..
nu ska jag hänga tvätten och seda handla med mamai, slänger in ett inlägg ikväll!


just det ja!
Var hos mormor&morfar igår för att hälsa på kusinerna. Dom bor just nu ute på klädesholmen (bor egentligen i usa) i ett trevåningshus med branta och hala trappor. Och just igår så ville inte lilla Lovisa går ensam ner för trappan så Tina fick bära ner henne och vad gör inte hon om inte snubblar i den hala trappan pga sina strumpor? Lovisa fick en mindre hjärskakning trodde dom + en stor bule i bakhuvudet men Tina mår bara bra, som tur är!
favvo kusinerna!
Lovisa(t.v) & Ingrid(t.h) på bild

lördag

nu åker jag och mamma till kusinerna. Berättar mera sedan när jag kommer hem!

pussen


14.01

klockan har precis dragit över två och Lisa gick väl för över en halvtimme sedan :)

igår var det en massa folk här och det var verkligen jättetrevligt! Såg film och åt marängswish(?) och sånt. Roligt och träffa Friad igen också. Hon har varit uppe i norrland eller något tror jag det var, så henne hade man inte träffat sedan vi slutade skolan. Så det var kul! :)
Runt elva drog dom mesta och då gick jag och Lisa i säng på direkten nästan, somnade väl vid ett men ändå haha.

yeye idag då? Pappa jobbar och mamma jobbar. oscar sitter i mitt rum med Tim och spelar playstation och här sitter jag all alone. Får se vad som händer ikväll. Hade vart kul om man kunde åkt till kusinerna på holmen men jag vet inet vad mamma tycker sedan. Får väl kolla film med mamma annars, det funkar också.
chaochao


yes indeed
Mina nya favoriter, mina converse som jag fick av min moster när jag fyllde år.
älskar dom!

?

egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva, var inte meningen att jag skulle skriva något överhuvudtaget..
aja ska in till göteborg med fjällen nu, får se om jag hinner hem och träffa Lisa ikväll.

chaodå


...

det känns inte så bra faktist
bortglömd? Inte viktig?

:(

like a stone

sitter här framför tvn nu med mamma och pappa, csi miami är på teve. Oscar och Tim gick nyss ut och det är ganska gött. Fast det hade nog vart skönt att gå ut och få lite luft själv också men orken är inte riktigt på min sida idag och sedan så är det ingen hit att gå ut själv såhär dags..
Ska nog träffa bästavän imorgon med :) Men det var något om att hon skulle ta ett extrapass på jobbet så jag vet inte, får kolla med henne om det fortf går.

-
det måste vara något som inte stämmer eller så är det bara något som är helt crazy. Jag vet inte men vissa stunder är allt hur bra som helst och vissa stunder är allt bara botten. Det bara känns så ibland men jag kan inte förstå varför. Kajn inte ens beskriva det. Och på detta så har jag börjat få tillbaka mina mardrömmar igen. 2 nätter i rad nu har jag haft dom och det har inte vart några roliga upplevelser. Jag kan fortfarande återberätta dom in i minsta lilla detalj men det är ingen som bryr sig om dom ändå och det känns ganska, ah vet inte vad. Jag vill prata om dom. Det känns bättre för mig själv att få prata om det, kanske få reda på varför jag drömmer dom och varför dom är som dom är. Men det är ingen nytta till att ens försöka..

+
hade jag inte haft dylan så vet jag inte vad jag hade gjort. Jag är så himla lycklig som har honom. Så himla lycklig. 


pussen
 

onsdag

sweet sixteen!
känns riktigt gött och vara 16 nu, fastän jag inte känner mig som sexton år..


idag har jag inte gjort så mycket. Jag mami & papi var på ikea en stund på förmiddan bara. Hittade en jäätesnygg och praktisk bäddsoffa till moi men den avr på rea och givetvis så var den slutsåld för tillfället -_-
Men imorgon kommer det förmodligen in nya soffor av just den modellen så imorgon kanske jag får den. har redan börjat fixa runt i rummet så att den får plats, haha.

yeye nu ska jag nog fortsätta att fixa runt i rummet
chao då!

söndag

idag är det den 5 Juli och jag fyller år imorgon!!!

ikväll kommer bästis hit och en massa andra folk riktigt kul ska det bli. Dom ska fira min födelsedag, weho:D
men nu ska jag åka och handla med papi och kanske mami
pusshej leverpastej

living like a pinball

vädret är härligt, solen är varm och skön, jag mår hur bra som helst, mina vänner är bäst, finns ingen bättre pjkvän än dylan, snart är det min födelsedag.
Kan det bli bättre?
Nu ska jag göra våfflor till mig och min lillebror, chao!



josefine
jjosefinejjossefineee
           tripp                       trapp                      trull

RSS 2.0