hola

inledningen av veckan har varit bra, trots att vi har gått en mil kollat på en tråkig men nyttig/bra film och hållt på och tävla på olika stationer med mi mejor amiga :)
vi vann tipspromenaden om miljö, känn på den du!

idag och imorgon är det praktestetiskt val som gäller och för min del är det då Salsa med benke..... Men som tur är så ska fridis också dansa och så har jag paxat alex som dans partner eftersom att man ska dansa i par. SÅ flickor, han är min dansparnet och ingen annans!
Benke pratade också någonting om att vi skulle kanske ha ett uppträdande på avslutningsmiddan? Låter faktist rikigt skoj men då hoppas jag på att han lär ut oss bugg istället så att vi dansar bugg ist för Salsa^

nu ska jag äta upp och sedan kila iväg till skolan, pussss

söndags kvällen

...spenderas med mami papi & blixten och ett nyhetsrepotage om tsunamijn som inträffade 2004 på tv4Fakta.
Mycket intressant och sorgligt, att något sånt har hänt oss ändå. Det är svårt att tro.. Man får se en massa klipp där folk ligger på gatorna och ber efter att den första vågen kommit in och väntan på den andre är igång.
Fick också se att det var en familj som skulle åka tåg söderut på Sri Lanka, en mamma pappa son & dotter. Dottern hade suttit i mammans knä och sonen i pappans och så hade sonen sag till sin pappa att han inte ville vara kvar längre och sedan hade tåget träffats av den andra vågen som var 8-10 meter höoch sonen dog. Pappan lever fortfarande idag med vetskapen om att sin son inte ville leva kvar, hur hemskt är inte det?
Dom visade nyss en död bebis som hittats under en massa bråte, en gammal man som satt vid en cykel och utbrast "Jag har ingen kvar. Varför förtjänar jag då att leva?" Man ser kvinnor och barn ligga döda under bråte, det är hemskt rent ut sagt. Riktigt hemskt!
fan nu dör snart datan.. Det blir ett till inlägg imorgon om det här istället, godnatt kompisar :)

just det! Idag var jag som sagt på dylans match och tog sedan en lång promenad med Lisa :) Kändes väldigt bra och behövligt och det var också skönt att fått prata ut om en massa saker. Allt mellan himmel och jord kan man faktist säga.


uppdatering
nu visar dom döda barn som ligger bland en massa bråte. Vissa hela och vissa inte. En kvinna som var med om det här säger att hon önskade att hon låg där i deras ställe. Att någon annan skulle ta barnens plats, att de skulle förtjäna att leva.
Varendra kvadratmeter var täckta av bråte. Allt var helt förstört. Ingenting är sig detsamma. Kroppar plockads upp ur vattnet, kroppar föt runt i vattnet. Det är hemskt att detta ens har hänt. En man hittade sin fru och sin dotter nere på stranden, döda. Han tog dom till polishuset och lät dom kremeras tillsammans för att sedan igen gå ner till stranden och hoppas på att det kommer en till våg så att han också kan dö.


mjao

nu är det typ två veckor sedan jag slängde in något, inte bra asso.. Kommer inte hinna skriva något nu heller för måste in i duschen snabbt för att sedan ta en promenix med Lisa :)

onsdag var det uppvisning i kyrkan för vad vi har gjort i mikk. Sjöng och spelade gitarr och det gick skitbra! Sedan på kvällen så kom en massa oerhört gott folk hem till mig. Mysigt och väldigt trevligt! Blev lite singstar och twister och så..
Torsdag var kristihimmelsfärd och det menas att vi var lediga från skolan, woho! Blev bak på kvällen, gjorde mumsiga bullar.
Fredag blev det torget en stund med mamma & pappa och sedan ner till Down Stairs för klipp och färg. Håret, alltså själva frisyren blev skitbra men inte färgen. Skulle blivit ljusare men det blev typ orange/ljusbrunt, men visst ljusare blev det men i fel färgformat om man säger så, hehe..
Senare mot kvällen blev det att dra ner till Café Udda till gott folk också. Tänk egentligen att det finns så himla många trevliga människor, och att jag har fått turen att få umgås med dom? Jepp, glad är jag då defenitivt över det! Blev lite film, musik och kortspel ich runt tolv så gick jag och dylan hem och satte på en film och sedan somna. Det värsta är att jag missade det bästa i filmen bara för att jag somnade mitt i den :(
Lördagen så vakande man upp bredvid sin novio, inte fel någonstans :) typ det bästa som finns! Men han skulle dra vid tolv och då kände jag för att gå ner till torget men icke sa picke. Så gjorde ingenting fram till runt 8 kanske då frida kom och lite annat folk :) Kollade tv och en massa, men dom drog redan vid elva kanske men då kom dylan hit :)
Han drog runt halv ett och då var det bara att sova till ungefär tolv dagen efter (y)
Så idag har jag kollat match på nösnäs och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen en snabbis innan jag tar en promenix med Lisa!

cya mates!

indeed

helt slut helt död
simmat 2 kilometer på gyman idag, sedan gym i en timme och innebandy på brandstationen
helt slut helt död


mikk imorgon, yes indeed!
ska se om jag får med mig dylan till nordstan på fredag också, sedan så ska pappa iväg och kanske mamma så ska se till att få hit han så jag slipper vara ensam i helgen :)

ciao amigas y amigos

sunshine reggae

Hola amigas
Me llamo Josefine y tengo quince años. Soy de Suecia y vivo en stenungsund de una casa con mis padres, mi hermano menor y mi gato. Mi madre se llama Yvonne y tiene cuarenta (40) años. Es muy simpatíca y amable. Es tambien alta y delgada. Mi padre se llama Frode y tiene tambien cuarenta años. Es muy gracioso, simpatíco, listo y amable. Es alto y un poco gordo y tiene pelo corto. Mi hermana menor se llama Oscar y tiene doce años. Es feo y un poco gordo y es tambien alto. Es rubio y tiene pecas. Mi gato se llama Blixten y es blanco y negro. Es muy guapa y delgada. Tiene ocho años.
You soy alta y delgada. Tengo ojos azules y es morena. No tengo pecas. Soy graciosa, simpatíca y lista. Soy también guapa. Tengo un novio se llama Dylan. Es muy guapo y delgada. Juege(?) hockey y futbol.
Suecia esta en el norte de Europa y Stenungsund esta en el suroeste de Suecia cerca del mar. Stenungsund es un ciudad pequeño. La capital de Suecia se llama Göteborg....


.... så kan det gå om man inte har något att göra. Man slänger in ett litet inlägg på spanska, hoppas ni förstod vad det står. Fick nyss sms av mi novi, han har kommit hem från karlstad nu. Vart där hela dagen och spelat fotboll, pojkallsvenskan. Buss i cirka fyra timmar både dit och hem, det hade jag nog inte orkart haha.
Satte nyss upp studsmattan med pappa och oscar också så nu kommer det att börja hoppas här förfullt (inte..) på dagarna.


idag är jag på ett helt cepehumör, det var jag igår också. Och lite fredags också när jag tänker efter, och torsdag. Vet inte vad det är med mig men det är något, eller, det måste ju vara det. Det känns som att jag bara möter motgångar och trassel och hela den faderittan. Allt det dåliga/mindre bra hamnar hos mig eller läggs på mig. Det liksom blir tyngre och jobbigare, men så är det väl för alla någon gång...
ska sova nu, godnatt

jammin'

...

blommbukter och överraskningar= me like it alot.
ska fjäska lite med mi novio nu hahaha
min pojkvän är bäst.

café udda igår var mycket mysig och trevlig och bra. Denna gången sket jag i filmen för att dansa lite och spela musik istället, filmen intresserade ändåinte mig. Typ en dokumentär film om komedi? Ja ni kanske hör på namnet hur den verkar.. Lite senare in på kvällen så körde jag och Mattias "God Gave Rock 'n' Roll To You". Det svängde som jag vet inte vad! Speciellt när vi fick in Dylan med trummorna, ellen med sången och Tobias med dom afrikanska trummorna. Riktigt najs var det! Sist av allt så hade vi tända ljus och en liten "bönstund" eller hur man nu skall förklara det. Som tur var så lyckades Simon att hålla sig på benen denna gång då han tände sitt ljus. Det var nog tack vare att Mattias följde honom fram och hjälpte honom så gott han kunde, haha.
Vid kvart över elva drog jag och Dylan hem, upp tidigt nästa morgon(idag) för att kusinen skulle konfrimeras och den andre fyllde år.


nu ska jag upp och spela kort med min lillebror så att jag inte fastnar framför denna dunken hela kvällen
ciao amigas y amgios!

3 månader ♥

ett tag sedan jag skrev men det finns ingen ork till att vara inne på datan eller tid längre faktist..

men sitter just nu i skolan och jobbar engelska med johannabanana my love
pusssssssshej


3 månader ♥

söndag

kom nyss hem från nösnäsvallen, kollat på dylans match med med madre :)
3-0 till uddevalla då men, aja så kan det också gå..

helgen har vart great med en massa solsken och umgänge med gott folk (somvanligt), mycket bra mycket bra. Igår blev jag hembjuden på grilalt hos mi novio, mycket mysigt och mycket god mat :) Lite senare på kvällen drog vi ner till videomix och hyrde film- Another Gay Movie. AHAHAHAHAHA
mattias och dylan verkade ju gilla det iaf.. vid halv vtå tiden drog jag hem och somna som en stoooock,

Tyvärr är skolveckan inget att se framemot alls.. För det första så ska engelskan och svenskan vara klar och jag är halvvägs med engelskan men har inte ens börjat på svenskan. Sedan får vi inte jobba med svenskagrejen på våra svlektioner utan då ska vi hålla på och skriva en uppsatts eller något bara för att aaaaaalla nior ska ha uppsatts tävling? Orka sitta hemma varje dag på sin fritid nu i veckan och skriva svenskagrejs då menar jag, vad tänker dom med? tydligen ingenting...

bara för att mamma står och steker köttbullar nu så kom jag och tänka på att vi kanske ska åka till skara sommarla iår Inte fel assooo. Har inte vart där på evigheter nu känns det som, not good. Men det dåliga är att det verkar som att det bara ska bli våran familj och det vill inte jag för dt är så tråkigt och jag har ingen större lust att dra runt med oscar varje dag? haha. Ska se om jag kan få med mig någon ;D


food time, cya!

indeed

skolveckan har varit bra och kvällen igår (valborg) var också mycket bra och trevlig.

Det blev grillning och bad på nösnäs med en massa gott folk. Sedan blev det lite dans på bryggan och besök till donken för kissepaus och mitt upp i allt detta så ringer mi madre och säger att jag har tappit min plånbok? Så hima typiskt mig säger jag bara... Så det blir till att gå ner till statiol och hämta den.
Runt tio bestämmer vi oss för att hyra film så fort som bara den cyklar david och chrille till videomix och hyr film. Sedan så drar vi alla hem till Mathilda och då blev att det att kolla på någon film som var sci-fi action.
Typ vid halv tolv så drog jag och dylan hem, höll på och somna verkligen så trött som jag var haha :)
men tack för en mysig kväll folks! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad dagen bjuder på.. Jag sitter och hoppas att torget är öppet så att jag kan öpa nya örhägen men gassa i solen är ju inte heller fel ;D
cya

RSS 2.0