lördag

helluu i stugan!

Sitter och försöker hitta en dag för mig och Martin att besöka biosalongen och glo film, går väl sådär haha.. Idag har jag inte gjort allt för mycket, kollat Arsenal-Tottenham bara. 3-0 till Arsenal vilket kändes otroligt gott! Fabrigas mål var verkligen inte och leka med, assnygg!
Nej nu ska jag kila.
Puss


It's all on me!
Jag börjar trivas i brillorna mina nu. Glasögon orm nästa!

gårdagen

Godmorning, vaknade för ungefär en halvtimme sedan men har inte orkat sätta mig framför denna makapären(roligt ordval) förrän nu.

Gårdagen blev som väntat om inte ens bättre. Eller nej, det blev bättre. Allt började med att papi körde ner odd till kvantum för att ta en liten shoppning runda till kvällen. Vi ska inte ens prata om hur vi gjorde med betalningen, det räcker att vi vet det själva, haha.. Tog bussem hem runt halv fem och vid sex snåret gjorde vi tacos. Hur gott som helst! Jag tror att Martin vann sölätar tävlingen för så som hans tallrik såg ut, haha.
Efter tacosen skulle jag göra kladdkaka till oss eftersom att dom var så duktiga och dukade av, men jag dukade ju så då var det okej. Under bakningen upptäckte jag hur man låser deras altandörrar och tog tillfället i akt när dom smög ut och tog lite luft. Då sprang jag bort till datan och bytte låt- hela tiden till samma, bara för att Martin inte gillar den och alltid byter tillbaka. Men jag fick hela tiden skuldkänslor och släppte in dom igen och då sprang Martin till datan och bytte låt på direkten, inte okej! Sedan gömde dom godiset för mig också... :(
Iallafall så gick vi ner och kollade på Kung Fu Panda till kladdkakan. Den filmen är så otroligt bra! Efter den så satte vi på Bad Boys II och då plockade vi fram jordnötsringar och godis. Snacka om hur vi nästan kunde rulla fram efter det. 
 
Jag sa ju att jag tog med kameran, såhär kommer lite bilder från kvällen.


martin och jakob skulle fixa grädden men ingen verkade förstå hur en elvisp fungerade..


they made it!


en sjungande martin :)


:)


martin=vig?


1


2


3


4


:)


tack återigen för en underbar kväll.
love u!


sovdags

hallå i stugan!
Kom hem från Martin för ett par minuter sedan, har fixat med lite bilder nu snabbt bara så slipper jag göra så mycket imorgon. Är grymt trött så ska sova nu har jag bestämt.

Tack Martin och Jakob för en underbar kväll. 
Ni är guldvärda ♥

hos martin!

shabba shena hallååååååååååååååå
sitter för tillfället hemma hos martin med han och jakob. Vi var nyss nere kvantum och köpte lite smått & gott till ikväll. Martin gick precis, han har suttit och glott på mig och dataskärmen hela tiden, Jakob ligger i hans säng och filosiferar.
Vi ska göra tacos och kladdkaka om bara några minuter, mumma!

nej, nu ska jag vara lite social. Pussss

martin och jakob för ett antal år sedan..
URGULLIGA! ♥


mysigt

Sitter och väntar på att Jakob skall bli klar så att vi kan traska ner till Martin.
Som sagt så ska vi vara hemma hos Martin ikväll och käka tacos och glo film och sånt. Mycket mysigt :)
Kameran följer med också, så vi hörs imrogon igen!
chao


gymmet

Om cirka 2 minuter kommer Jakob och hämtar upp mig och sedan åker vi vidare till gymmet!
Wish me luck!


frukost dags

Godmorgon!
Vakande för typ en timme sedan men har inte orkat göra något men ska allt ta mig i kragen nu och fixa frukost till hela familjen. Japp, så snäll är jag!
Vid tolv kommer Jakob och hämtar upp mig och sedan drar vi ner till gymmet. Det ska bli otroligt skönt må jag säga. Var ett tag sedan jag var igång nu, hehe..
Efter detta skall vi och Martin ner till torget och sedan till kvällen sitter vi alla hemma hos Martin. Lovely!

Nej, nu får jag skynda mig så jag blir klar med frukosten innan alla kommer.
Puss



Vad tycks om mina nya brillor?
Jag gillar dom iallafall!


skönt och efterlängtat

Kom nyss hem ifrån en promenad ner till ica med Martin. Den pojken är något extra :)
Imorgon blir det bästis kväll hemma hos Martin med Jakob. Urmysigt och jag har saknat det som tusan, en kväll med bara oss. Underbart! Jag behöver nog inte säga hur mycket jag älskar de två filurerna, dom vet det själv. ♥

Idag drog jag, Martin, Ellen och Chrille ut på en frisbeerunda. Gott och roligt var det allt. Som vanligt så ägde jag skiten ur dom och vann överlägset, haha!
Nej, nu ska kila ner till mamma.
Puss


Martlilartin påväg hem från ica :)


frisbeegolf

nu ska jag ut med mina kära vänner och dra en runda frisbeegolf!
Vi höres sedan, chao chao


hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen!
Från ett varmt Frankrike med skinande sol och uppmot 25 grader varje dag så kommer jag nu hem till kalla och blöta Sverige, fantastiskt..

Iallafall så hade jag det jätte trevligt och roligt där nere. Vi bodde hos Amandas farmor som hade ett 200 eller 400 kvadratmeter stort hus med pool och utsikt över havet. Asnajs! Vi var och besökte Italien, Venteimiglia & Dolceagua, på lördagen. Det var liksom ett plus i kanten för jag skulle till Frankrike men hamnade också i Italien. Det roliga är att alla verkligen råglodde på oss, lite läskigt ändå.. I tisdags blev det en sväng ner till Monaco. det var häfitgt för vi gick och kollade på prinsens slott. Det var en gudomlig utsikt över havet och så på anda sidan ligger Afrika, det kan man inte tro liksom.
Egentligen borde jag ta allt i ordning, hm..

Torsdag anlände vi runt två snåret och gjorde inte alls mycket. Vi packade upp och åt middag och gick och la oss efter det.
Fredag åkte vi till ett stort, eller rättare sagt två, köpcentrum. Ett för skor och ett för kläder. Fick köpt lite grejor vilket kändes bra, dock inte lika mycket som Amanda.. haha. Vi åkte vidare till Cap3000 och käkade lunch och efteråt åkte vi hem.
Lördag bar det av till Italien. Jättemysigt litet land och italienskan låter lite som spanskan så det var gott för då kunde jag förstå lite mera av vad folk sa. Jag kan ju som sagt ingen franska.
Söndag så åkte vi till Cannes. Men eftersom det då var söndag var inga affärer öppna så vi fick gå och fönstershoppa istället men det fungerade det också. Hitta en mysig resturang typ 6 meter från havet där vi käkade lunch, mumma!
Måndag åkte vi in till Nice och kollade igenom den "gamla satden Nice". Där fick man fyndat lite också. På kvällen åkte vi till Amandas farmors kompis Monique och Juan och åt middag. Försdtod inte ett skvatt då det mesta var på franska, haha.
Tisdag tog vi en tripp till den fina staden Monaco. I deras hamnar ligger bara monsterstora båtar och då menar jag verkligen Monsterstora båtar. Det värsta är att dom båtarna är privat ägda och dom var typ lika stora som Stena Line :o Okej, kanske inte så stora, men stora var dom! Vi åkte bort till prinsens slott och gick runt där. Inte inne i hans slott utan utanför och i alla hans andra "hus". Utsikten var en av de bästa jag någonsin sett. Vackert!
Onsdag gjorde vi inte så mycket. Vi packade det mesta på kvällen så vi hann ner till Vallaouris en snabbis innan taxin kom och hämtade oss och vips så var jag hemma i Sverige igen. Wonderful!
Hann träffa min efterlängtade Jakob också som fick en dunderkram av mig men det kommer han få när vi ses igen också, haha.


Nu har jag nog skrivit lite för mycket och ska inte tråka ut er mera.
Här kommer lite bilder istället :)


Poolen


jag och amanda i Italien

mer bilder blir det inte för min data vägrar ladda upp mer.. Får slänga in senare ikväll eller imorgon och det vill funka då istället.
Chao!


frankrike nästa!

Hallå allihopa!
Tänkte bara säga att jag är något oooooooooerhöööööört taggad inför Frankrike resan imorogon! Shit asso, haha! Jag och mamma har precis packat klart och det bleb nästan full. Såklart så finns det plats över till mina inköp som jag kommer att fixa där nere. jag har nog en liten önskelista på vad jag vill ha som lyder följande:

* Skor (snygga med inte allt för hög klack!)
* Tunikor/cardigans
* Jacka
* Secret stuffs ;)

och så vidare...

Amanda och hennes pappan kommer runt åtta-halv nio imorgon bitti och då åker vi direkt in till landvetter. Flyget går härifrån Sverige runt halv elva och vi är beräknade att vara i Frankrike runt ett någon gång. Vi ska bo hos hennes farmor och det huset är Inte och leka med! Fick reda på att det är 400 kvadratmeter stort med pool och sånt Jag och Amanda ska också få en egen våning om eller om det var ett rum med toalett och allt, något var det iallfall. Det låter ju hur najs som helst!

Jag kommer sakna er alla här hemma så otrooooligt mycket. Ni som känner mig vet ju att jag är väldigt beroende av socialt umgänge och liksom, en vecka utan sina kompisar? Mygad! Det kommer bli hemskt utan er guys! ♥
Bv, got to se u soon to! Mycket kärlek till er!

Nu ska jag kila. Vi kanske hörs imorgon. Jag tar dock inte med mig datan till Frankrike så någon uppdatering kan ni ju glömma på ett tag ;)
PUSS!


neeeeeeej

Fick nyss reda på att Martin är sjuk idag?!
Helskotta, du skulle ju vara frisk så att jag kunde träffa dig innan jag åker! ♥

ändrade planer:
Äta upp fort
packa väskan fort
upp till martin en snabbis och fixa lite
skola

onsdag

Godmorgon!

Sitter för tillfället och försöker få på mig kläder men det går väl sådär.. Ska snart springa ipp och äta lite också för jag tror att jag måste ta cykeln idag till skolan och då har jag mindre tid på mig att göra mig iordning. Fast, egentligen ebhöver jag inte fixa mig idag för vi har idrott direkt på morgonen och på idrotts-schemat idag är det Bad. Lite sådär lagom kul liksom...

yeye, nu får jag dra mig!
Puss

sovdags

nu är jag trött och det är dags för sängen. Först ska jag bege mig mot toaletten för att
1. Tvätta ansiktet
2. Bortsa tänderna
3. Kissa!

imorgon blir det bad och direkt efter spanska prov som jag EJ har tränat på. HELVETE
det får helt enkelt gå som det går med spanskan. Orkar inte bry mig för tillfället faktist. Efter skolan blire mikk och träning och på torsdag åker jag till Frankrike! :D
nej nu ska jag börja fixa mig, hörs imorgon!
Chao :)


Hayley Williams










jag är så grymt sugen på någon av dessa frissor!
Men passar jag i dom är den stora frågan?


ledig tisdag

Hejsan!

Idag är det tisdag och det betyder att det är mitterminskonferans för alla våra lärare= ledig tisdag! Asgött är det. Så igår blev det träning och sedan träffa mina underbara bv Jakob och Martin. Fast Martin var nog mera intresserad av min data och att jävlas än att vara med oss, haha!
Ikväll blir det att vara med ellen fjällen. Egentligen borde jag plugga till spanska provet som vi har imorgon men det orkas ej och inte hjälper det att vi har en dålig, sträng och jobbig lärare som får en att vilja antingen hoppa av spanskan eller byta klass. SUCK!


Ingrid och Lovisa.  Söta som bär!
jag saknar er mina pärlor.
Kom hem! ♥


skyndaaaaaaaaaaa

nu står mamma och pappa och väntar på lilla sega mig
haha

hörs sedan!

höst..

.. gillar vi inte! Det är kallt, grått, äckligt, dimmigt, regnigt, tråkigt, deppigt, fult, blött... Ah jag tror ni förstår vart jag vill komma. Hösten är verkligen årets "nedpunkt", (iställer för höjdpunkt om ni fattar?). BORING


Igår var jag inne i göteborg med Matilda, su novio y sus amigos. Det var skitskoj fastän vi mätte på lite konstiga typer. En ville ju till och med döda oss, haha! Vi såg på Bröllopsfotografen och den (tycker jag) är värd och se. En rolig men också vanlig svensk film, fast skratt bjöd den på också. 
   Idag var jag och kollade på Martins match nere i sundehallen. Dom vann med 9-4. Jag hade ju liite högre förväntningar om Martin men ne, icke sa picke.. Haha :) Efterår drog vi till donken och käkade ett tag och tog sedan bussen hem. Dom var så snälla och hoppade av vid mig för busskenneth satt i bussen och då vågade inte jag gå av själv. Tänk om han skulle följt efter mig liksom?! :o
   Skulle egentligen kolla Matildas match efteråt med det blev komplikationer så det blev inte så tyvärr. Det blev iallafall lika i deras match vilket är bra!



jag saknar sommaren!


come togheter

http://www.youtube.com/watch?v=tk19pp_xwPI&feature=related
värd och se!


nu drar jag ner till kinan och möter matilda och company sedan blire göteborg!
mobil e med, puss

?

förlåt, behöver skriva av mig..

Allt runt omkring mig är ett enda stort frågetecken. Ingenting är klart utan allt blir suddigt. Hur mycket jag än försöker och försöker så får jag inga resultat. Inga alls.. Är det jag? Är det inte jag? Om jag bara visste..
Jag vill ge så himla mycket men det blir bara fel. Det är fel redan nu och vad ska man då göra? Stå där och vänta på ett mirakel? Det är inte så lätt vilket jag önskar att det hade kunnat vara.
Varenda liten sak, rörelse, ord, allting. Det kan inte vara normalt, det måste vara något som är fel men vad?! Jag kan verkligen inte sätta fingret på vad det är.

Magkänslan säger en sak, huvudet ett och hjärtat något helt annat. Vilket ska man gå efter? Alla säger olika men det vill sig bara inte. Pusselbitarna som bildade ett pusse börjar att ramla av och det finns inget jag kan göra.
Jag är tillbaka där jag började, på ruta ett.



en lördagsmorgon

sitter här nu och skriver (för en gångs skull) medans dylan fortfarande ligger och sover. Jag har egentligen inte så mycket att säga eller skriva men änd, det var ju ett tag sedan..
Ikväll blir det bio med matilda och hennes kompisar + boyfriend. Vi ska se på Bröllopsfotografen. Kul!

aja nu ska jag återvända till verkligheten.
Puss

boring

godkväll allihopa!

sitter och kollar frölunda med papi nu samtidigt som jag gör(gjorde.....) läxa. Jag har eng till torsdag, geo-inlämning till fredag och idag fick jag reda på att jag har ett stort geografiprov tills på torsdag?! Seriöst, det är typ 40 sidor + anteckningar och det tror hopn att jag ska KUNNA på två dagar? helt sinnes...

somsagt var jag ju hos frissan idag och blev urnöjd. Caroline får gärna göra uppsättningar i mitt hår när hon vill, haha! Efter frissan blev det mat och sedan drog jag, Ellen och Christoffer ner till torget. Jag hittade en mysig tröja som jag givetvis köpte. Bild kommer upp inom kort..


nej, back to pluggandet!
chao :D


tummen upp?

Efter frissan.
Vad tycks?





klippdags!

nu ska jag kila ner till frissan och fixa till mitt hår.
Dock har jag no idé om vad som skall göras men något måste hända med mitt hår.. Jag vill ju ah det långt men ah. Svårt!
Ajaj, vi hörs sedan med en bild nog. Puss


p.s jag vet att ni älskar mina cambilder! Den äger fett, right Olivia?! d.s

back to school

hejsan svejsan!
Nyss hemkommen ifrån Colorama och Willys med mi padre. Alltid lika roligt med hans små utflykter! Fast det jobbiga idag var att ta sig och ut i bilen.. Mitt ven är fortfarande itne riktigt bra så det är lite smått jobbigt.. Menm det blir bättre med tiden säger vi, haha. Blir ingen träning idag heller så det blir plugg ist!

nej jag ska nog kila iväg och börja plugga redan nu så är det gjort..
hej svejs!


kraftig lårkaka

nedrans helevte säger jag bara!
vem om inte jag har fått en kraftig lårkaka? Helvete!

Jag skulle ta emot en studsande boll vid sargen och i ögonvrån ser jag hur en motspelare närmar sig mig och helt plötsligt när jag nästan har bollen kör hon in sitt jävla knä på mitt lår istället för att gå på boll!? Seriöst, det är bara ett bevis på att dom inte kan spela inndebandy utan går på kropp hela jävla tiden istället..

och Linnea, hoppas du kryar på dig! ♥


match!

shabba shena hallo!
vakande av mig själv vid halv nio och väckarklockan skulle ringa tjugo i nio, perfekt eller hur? Slippa att vakna av hemska ljud en lördags morgon innan match. Wonderful!
Som sagt då så ska jag och pappa befinna oss på statiol om tjugo minuter för att möta upp resten av laget och sedan åka mot Warberg (dock in till Warberg..) för att möta Bua IF.

Nu måste jag fortsätta packa. Vi höres senare
PUSS

uppdatering

MARTIN!
ring ring ring ring. We need to talk. Fort, snabbare och ännu snabbare!


äntligen heeeelg

äntligen fredag vilket betyder att det äntligen är helg! Supergött och superefterlängtat :D

dock har jag lite beslutsångest.. Jag vet varken in eller ut för jag vill allt så gärna fast ändå inte. Peptalk med Matilda? Jatack!
Menmen, snart kommer oscar hem och då blir det mat sedan ska jag och Amanda ta bussen in till göteborg och kolla bio- Fame :) Ser mycket framemot detta. Hoppas på lite café udda också som ett bra avslut på kvällen.
Hörs ikväll!



seg torsdag!

hej bloggen!
Har inte hunnit blogga förrän nu, har inte riktigt haft orken heller. Dock hinner jag inte skriva så mycket nu för jag måste göra matteläxa nu tills imorgon som vi fick reda på idag?! Sedan så går NCIS på tv och sedan singing be Celeb. Haha!
Idag har jag bara slappat och suttit framför datan. Tvättat har jag också gjort så lite duktig är jag. Imorgon slutar vi tidigt, asgött! Egentligen ska vi sluta vid typ fyra men vi får sluta ännu tidigare, asgott:d Sedan på kvällen ska jag på bio med Amanda och kolla på Fame. Ska bli mysigt!



igår hade jag och dylan 8 månader ♥
PUSS

hahaha

jag kom på att jag har ju en inbygd webcam i min data och roade mig en stund åt den istället för att plugga till dfet trååååååkiga samhällsprovet vi har imorgon!

resultatet blev:




HAHAHA BÄST!!!


hello!

Idag var jag som sagt inne i Uddevalla på John Bauer gymnasiet med Frida. Det var hur kul som helst! Ångrar verkligen inte att jag åkte tid. Jag fattar heller inte att jag ens fick den chansen att göra det, helt sinnes. Men hur som helst så ska dom ringa mig nu de närmsta dagarna för att meddela hur allting kommer att bli. Så nu blir det bara till att vänta :)

Kommer ni ihåg min mobil? Den som jag lämnade in för över två veckor sedan som skulle vara klar två veckor senare? Tja, den är fortfarande inte klar. TYPISKT! Kommer den inte snart får jag krupp för den telefonen som jag har nu får jag verkligen ryck på..


Nej, nu ska jag bege mig mot soffan i ungefär 20 min för att sedan ta bussen ner till torget.
Puss :)

glömde och säga...

... tack bästa för att ni alltid finns här. Är sååå glad att jag har just Er som bv! ♥

black or white?

hej bloggen!
Det känns som att jag kommit ur skrivandet lite nu.. Detta beror på skolan, läxor, träningar och socialt umgänge för datan är inte allt, eller hur? Haha ;)
Imorgon ska jag iallafall inte till Min skola utan jag ska med Frida till John Bauer och hälsa på :) Jag hoppas på att allt går vägen men det vet vi inget om ännu utan det märker vi.. Tåget går 07.25 tror jag så det blir att gå upp tidigt imorgon. Men åh, jag har ju träning ikväll till typ halv tio?! Då kommer jag inte vara i säng och sova förrän vid halv elva - elva typ.. Haha! En viss jag får panik om klockan är över 22 på vanliga kvällar + då jag har sovmorgon. Menmen..

Nu ska jag packa väskan och göra annat!
Chao amigas!

jag saknar dig vännen!


complicated

varför måste allt vara så komplicerat för? Och jobbigt?

min lördag

godkväll!
Har inte hunnit blogga alls mycket idag för jag har haft fullt upp i princip hela dagen. Iallafall så vaknade jag upp bredvid min älskling imorse :) han gick nästan direkt efter frukosten och undra varför? Tja, det är våran lilla hemlighet som ni andra inte behöver veta ;)

Runt ett-halv två tiden så kom Leia och Erika över på besök. Det är nämligen så att vi ska passa Leia nästa lördag, hon ska sova här och så, så därför kom dom idag så att Leia vänjer sig. Fast hon är redan otroligt van vid att vara här men det hade nog inte känts så bra att bara dumpa henne här på lördag utan att hon träffat oss någ9on dag innan. (Vi har nämligen inte träffat dom på ett tag, det är därför..)

15.00 var det samling i Sundehallen för match mot Ale. Matchen gick hyfsat trots att vi hade för få avbytare och att vi förlorade men ändå. Vi var inte dåliga och dom var inte jättebra, så vi är alla nöjda med resultatet ändå. Efter matchen gick jag, Dylan och Martin till donken :$ haha, men det förtjänade jag! Dylan drog vid sju igen så då var det bara jag och Martin kvar. Vi drog bort mot coop och videomix och köpte lite gottigottgott och Tänkte ta bussen hem men den hade precis gått och det var typ en timme kvar till nästa.. Men det slutade med att papi kom och körde hem oss till Martilartin :)
Vi fastnade framför Hannah Montana och Magi på Wa(?).... Place och seriöst, den killen kunde fan alla repliker och låtar utantill. Helt sinnes! Men jag gillar dig ändå :)


Nu är klockan mycket och en viss Josefine är trött som bara den.
godnatt!


h*lvete

jag måste få skriva av mig, förlåt.

varför måste allting vara så jävla svårt och alltid hända mig hela tiden!? Det är mycket man klarar av, men inte allt. Om Du bara kunde se, om Du bara kunde förstå, om Du bara kunde försöka men tydligen så är det inte så. Jag vill inte sitta här och tycka synd om mig själv, för det gör jag inte och jag vill inte få den uppfattningen men det är inte alltid en dans på rosor.
Det värsta är att man inte kan få ut allting. Man vill bara skrika för full hals men det går inte, inte överhuvudtaget.
men shit the same, ni ska inte behöva höra mig mer.



Does the pain weigh out the pride
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

panik

Nu ska jag sova. Skola imorgon- Matteprov!!
wish me luck
Sleep well, cykelställ!


idol idol idol

nu blir det ett snabbis inlägg :)
har kommit hem från gymmet nu med jakob så ska snabbt in i duschen för att sedan titta på Idol som man gör varje kväll klockan åtta i Sverige! haha

Imorgon ska jag nog in till torget med matilda efter skolan som slutar 16. Helt sjukt! På en fredag också... Men men, det ska bli trevligt ändå:)
På lördag hoppas jag på massa mys med bästa martin och jakob och min underbara pojkvän :)

Just det! Nu till veckan ska jag nog åka och hälsa på Frida på John bauer. Hur glad som helst! Hoppas verkligen att det finns plats över :) Att spendera tre år tillsammans hade inte suttit fel någonstanhs :)


nej nu måste jag skynda mig!
chao


RSS 2.0