sommar & sol

efter en riktigt skön dag på havet med bästa vän så har man nu hamnat här framför dumburken. Riktigt trött och seg är jag men det blir så utav solen och värmen säger pappa. Det ligger nog något i det han säger..

som jag sagt så många gånger tidigare så kommer jag knappt att skriva här nu på sommaren. Har så mycket annat för mig än att vara inne och sitta framför datan, det gör man bara om det regnar!
Nu är det stranden som gäller, kompisarna, pojkvännen, grillning, födelsedagar (inklusive min egna :D) och sånt. riktigt härligt. Och på tal om födelsedagar så fyller jag faktist år om en vecka. Den 6 Juli om jag ska vara mer exakt :)

Nu ska jag gå över till Leia Erika & Daniel med Mamma och Pappa. Undra om hon är på lekhumör idag.
aja chao

här får ni en stekbild!
gggg


soooooool

sol sol sol sooooooooooooooooooool

det är sol ute och inte några tråkiga mörka moln med regn i och en kall, äcklig vind som blåser hela tiden. SOL!
till veckan blir det sol och bad helt klart. Nu måste man ju passa på att fixa till brännan också när solen kikar fram för vem vet när det dyker upp igen? Den brukar inte stanna så länge faktist..

idag har jag shoppat med mami. Fick köpt ett par jeans och en vit tunika. Mycket fina och prisvärda grejer om jag får säga det själv. Sedan så letade vi runt efter en väska & plånbok till mig men det var faktist förgäves. Får se om jag hittar något sånt i framtiden istället.


finns ingen bättre än mi novio. He's simply the best!
chao dåhh

midsommardagen

jepp, ännu ett sent inlägg men det blir som det blir. Säger som Frida, nu på sommaren är det så mycket annat så man har inte så mycket tid över till datan.

midsommar (igår) blev faktist bra. Trodde det skulle bli jättetråkigt och sånt men det blev inte så iår. Mathias med familj + Anette kom hem till oss vid ett tidn och åt lunch och sedan kom min älskling hit och joinade oss :) Senare mot eftermiddagen så åkte vi ner till kvartetsgården på Kristinedal där vi "firade" midsommar med en massa andra familjer. Visste nog knappt vilka hälften var, haha. Efter maten med mycket trevligt sång som bland annat Trettifyran & Margareta så gick jag Dylan och Mathias hem till moi :) efter ett tag kom bästis och malinpalin och sedan fram mot elva så kom carl och jakob :)
Vi får inte glömma att nämna att min mamma också kom hem vid den tiden, men hur hon var ska vi kanske inte prata allt för mycket om. HAHAHA, det blev en del viskande och skratt och hela fadderittan. Linus verkade iallafall att trivas i hennes sällskap ;)


idag= slappisdag till tusen. Till och börjamed så vaknade man upp bredvid världens bästa pojke :) Sedan efter frukosten så lirade vi gh ett tag eftersom att en viss mathias glömde det igår. Vid två drog han hem och då blev jag såhär :( men då frågade fridis om jag ville vara med henne mathias och linus och kolla på onetreehill hela dagen och då blidde jag :)
men nu orkar jag inte skriva mera, chao

snabbis inlägg

om fem minuter ska mamma köra ner mig till sifgården för att återigen spendera en dag med småungarna i fotbollsskolan.
Jomen visst kommer det bli skoj säger ja.. Haha. Men ska se om jag kan hitta någon hink så man kan ha lite roligt med dom.

ojsan nu måste jag skynda mig. cyaaaa

sen uppdatering..

.. och jag ber såååå om ursäkt!

det har hänt så mycket på senare tid så jag har helt enkelt inte haft någon tid att slänga in ett inlägg eller två, kanske till och med fler. Har vart på skolresa med klassen på dyrön, mer om det finns på anotherffrida.blogg.se :) Också lite bilder kan man se där. Det vart riktigt mysigt och trevlit, dock kanske inte så mycket på natten men som tu var så sov jag då och slapp att bli utsatt för något (y)

sen så har det också vart avslutning, rättare sagt den 11 Juni 2009. Ingen mer 9a :( Det är hur sorgligt som helst för jag har nog aldrig trivits så bra i en klass förut samtidigt som jag har tyckt om så många. Min klass, alltså klass 9a, är och kommer alltid att vara den bästa klassen. Vi har gått igenom väldigt mycket, både bra och dåliga saker. Vi har vart på misslyckade klassresor där det bara regnat och blåsigt, men trots det så har ändå allt fungerat. VI har haft bra & dåliga lärare, bra & dåliga stunder, fått otroliga anfall på davids skratt, spelat chack i timmar, skrattat tills tårarna runnit och krampen i magen börjar kännas av och mycket mycket mer. Nästan för mycket för att kunna skriva ner det i ord.
Sedan så har man haft de bästa flickorna i klassen som verkligen ska ha stor guldstjärna
frida lindberg  josefine berntsson  johanna ömar  hanna hedvall  ellen fransson
ingenting slår dessa tjejer. Inga ord kan beskriva dom. Dom är helt enkelt bäst ♥

De andra niorna har också vart enormt härlig måste jag säga. Har lärt känna så många nya som jag aldrig känt innan och det är riktigt roligt. Och inte nog med det så hittade jag min pojkvän i min grannklass som jag nu haft i över 4 månader och som jag aldrig känt så som jag gör nu tidigare för någon. Han är underbar!

Vi får inte heller glömma Erika och Christer. Nej herregud vilka minnen man har med dom. Så fort man varit lite nere så har man alltid gått till Erika och fått lyssna på värdefulla ord, en massa råd och ibland också kritik men det behöver man höra ibland. Sedan så är hon bara så himla härlig och go, precis som Christer! Det roligaste med Christer är nog att det är så roligt att driva med han och skojja hela tiden. Jag kommer nog aldrig glömma då jag och hanna sprutade vatten på han med en liten spruta och han plötsligt började springa och jaga förs hanna och sedan mig. Hahaha, jo minnen är det allt!


Nu har jag faktist fått lite skrivkramp här borta.. Får skärpa mig med inläggen och lägga in oftare. Kan säga redan nu att det kommer nog inte ske förrän senare i veckan pga "sommarjobb" ända till torsdag.
pusshej leverpastej


fredag

snabbis inlägg, observera!

sitter på café udda nu, det grillas korv och äts jordgubbar. Detta gillsa mycket (y) Och inte nog med detta så är man omgiven av ett helt underbart folk, liksom hur bra får man ha det menar jag? Dock är det ledsamt att min fridis är på student och inte här.

Idag var det sista "riktiga" skoldagen, mycket sorgligt.. + Att jag hannah och david var nere på torget och handlade och greja, mucho najs liksom.


nej nu får jag vara social, förbättrat inlägg kommer ikväll eller imorgon!
cya mates
p.s. min pojkvän är bäst!

Avslutningsmiddag 09

yo con mi novio
yo con mi novi ♥

igår var det som sagt avslutningmiddag med niorna. Det var mycket trevligt och mycket najs. Till mat så blev det en jättegod buffé som jag faktist åt ganska mycket utav och till efterrätt blev det jordbuggar och glass :D
Under kvällen var det små uppträdanden hela tiden bla några som sjöng en låt om läranrna, Denise som sjöng en egen låt, Alex & Emelie som dansade salsa, ah osv...Alex & Emelie var lätt bäst!

Vet ni vad jag lyckades med igår? Jo, det var så att jag åkte med Dylan hem och när dom kört hem mig så upptäcker jag att min mobil e borta? jag får panik och undrar vart den är och gissa vad? Den låg i Dylans bil. Ibland undrar jag hur jag lyckas... Det är faktist ganska ensamt utan mobil ska ni veta, och det är ingen posetiv sak!


back to school mates, puss

hejsanhoppsan

dylan står bredvid mig och skriver något om svenska medans jag står här och slänger in ett inlägg istället för att göra so? Jo men det funkar det med (y)

imorgon är det först fotbollscup med skolan och jenny har något fuffens för sig? Läskigt... Sedan mot kvällen så blir det avslutningsmiddag med niorna, mycket najs :)


pusselipuss

tisdag

sitter i skolan och arbetar med en drog folder och droginformation, mycket skoj.. Senare mot eftermmiddagen skall jag nog först gymma och sedan ska jag upp till hallerna och rida Trombon :D äntligen säger jag bara!
Det är typ 3 år sedan jag red så jag tror nog att ni förstår att jag är grymt glad!

aja nu måste jag fortsätta jobba, cya mates



dylan thomas ♥

RSS 2.0