innebandy nästa!

Nu ska jag fjäska med pappsen så att han kör ner mig till min träning som börjar om 10 minuter! Stressa lagom annars menar jag.. Låter han mig gå eller cykla, då jävlar asso!
haha, wish me luck.
pusss

just a stranger...

Jag kan inte få nog av låten!

If God had a name, what would it be?
And would you call it to His face, if you were faced with Him?
And all His glory, what would you ask if you had just one question?

Yeah yeah God is great
Yeah yeah God good
Yeah yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger among us
Trying to make His way home

If God had a face, what would it look like?
And would you wanna see? If seeing meant you had to believe
in things like Heaven, and in Jesus and the Saints, and all the prophets.


jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

någon är glad?!
hoppas hoppas hoppas!

Tack Frida! :)


heaven is a place on earth

Sitter just nu och rådiggar min musik - Heavens Is A Place On Earth! Det är sånhär typsikt musik som får mig på humör, no matter what! Man dras med i melodin och texterna och bara försvinner till en annan värld. Hur skönt som helst är det plus att nästan alla 80-tals låtar är av detta stuk. Ni kanske fattar vem som sitter och lyssnar på 80-tals låtar då.. Haha!

Dock är det lite sorgligt att min mobil fortfarande är på lagning.. :( Men snart har det gått två veckor och då får jag hem den ingen, finally! I den har jag nämligen mina nya 80-tals låtar som jag fått av Martin. Han har verkligen min smak av musik vilket är underbart!


nu blir det att plugga lite matte och spanska.
Adios amigos!

bästavänner



jag älskar er två som bara den! ♥

måndag

Shabba shena hallå!
Nyss hemkommen från skolan. Ganska go och slapp dag. Sovmorgon till 10.15 och då hade vi först NO-förhör på löv (jag fick alla rätt!:D) sedn skulle vi skriva en berättelse om en vattenmolekyls resa? Haha, Gabriellas blev bäst helt utan tvekan! Iallafall så var det lunch efter och det blev som vanligt fil och flingor- en klassiker! Efter luchen kollade på film på engelskan och sedan slutade dagen med en svenska lektion och särskrivningar(?). Det var faktiskt ganska klurigt...

Today.. Mamma kommer hem om någon timme och då blir det mat. Ska se om jag hinner (orkar..) göra lite spanska och kanske matte för ikväll hinns det inte med pga innebandy träning. Jag vill att det ska vara kväll redan nu, haha!


Kroatien 08.
Looove it! ♥


bohemian rhapsody

Har nyss vaknat och håller på att ta på mig kläder, har nämligen sovmorgon idag. Vi börjar inte förräns 10.15, asgött! Dock så har vi NO första lektionen då det är prov men jag kan det typ hoppas jag, iallafall mer än hälften får vi hoppas på..

nej nu får jag skynda på lite, så jag inte stressar ihjäl mig sedan.
haha pusss


tagga gubbar!





doobidoo

Sitter just nu för tillfället och käkar en av mina egna hembakade bullar medans jag kollar på Dooidoo. La nyss på telefonen också. Mian utgulliga pojkvän ringde nämligen :) Vad han ville? It's a secret ;)

Som jag sa i mitt tidigare inlägg, rättare sagt det i morse runt typ sex snåret, så spelade jag mtach idag. Min första innebandy match faktist! Det gick som det gick, blev förlust med 3-2 men för oss var det ingen förlust. Vi hade 2av3 perioder så i princien så vann vi, haha. Fast det är en sak som jag fortfarnade strör mig på- deras spel! Dom spelade så sjukt fult och dommarjäveln blåste inte för något, enbart så fort vi närmade oss dom. Då blir man förbannad!



idag är jag glader! Tänkte ni ville veta :)

Idiot!

Godmorgon!
Klockan är närmare sex strax på morgonen och här sitter jag. Är det inte fantastiskt? Jag kunde faktist inte sova längre så jag gick upp nu istället... Nej skämt och sido. Har samling nere på Statiol om typ 45 minuter för någon idiotjävel har lagt våran match i Warberg klockan 9 på morgnonen! Klockan 9!!
Och eftersom att det tar över en timme att åka dit plus att man behöver vara där kanske 1 timme-45 min innan matchstart så betyder det att vi måste gå upp halv sex för att samlas halv sju och sedan åka.
Det är helt insane! Snacka om vad jag ska göra när jag kommer hem- sova!

Vad ska man gör nu då? Jag är inte hungrig så jag okmmer inte få i mig något även om man tvingar ner det för då kommer det upp igen. Jag kanske borde packa väskan? Det är jobbigt tycker jag, haha. Så mycket man måste packa ner.. Men jag gör't i varje fall.

Vi höres när jag kommer hem! Puss och Kram Skumbanan!


just nu



på väg till udda!
Lisa fixar en UTBAKADfläta då det egentligen skulle vara en inbakad fläta! Busefia det där. Nu ska jag föröska göra den på henne sedan drar vi. Chao chao!

hallelujah

Sitter för tillfället och lyssnar på Hallelujah. Den låten är så himla mysig, bland dom mysigaste låtarna som finns tycker jag! Fast just nu lyssnar jag på när Molly Sandén sjunger den med svensk översättning. Har gåshud ska jag säga er. Hon gör låten hur bra som helst och hon har ju faktist rösten också.
Här är länken för er som vill lyssna på den. Gör det, ni kommer inte att bli missnöjda!
http://www.youtube.com/watch?v=u25YhqKCxgM&feature=related

Kom också och tänka på att det höst nu(vilket jag skrev om i tidigare inlägg..) och det märks verkligen. Det blir allt kallare dagar och kvällarna blir mörkare och mörkare. Det börjr ju mörka runt sju-halv åtta redan vilket är lite sorgligt. Jag själv är inte ett stort fan av hösten. Jag hatar kyla och regn. Jag går runt och fryser tillräckligt mycket ändå så jag behöver inte ha extra kyla nu tycker jag! Sedan regnet.. Det är inte så kul att gå runt och vara blöt en hel dag, eller hur? Det fick jag göra häromdagen för jag fick inte på mig regnjackan utan fick ha en tjocktröja + mjukisar. Hur kallt och blött som hest!
Däremot så är vintern mysig, den ser jag faktiskt fram emot lite granna om jag ska vara ärlig. Mysiga kvällar med någon man tycker om framför en stor brasa, varm choklad, värmeljus och massa filtar. Hur mysigt låter inte det egentligen? Mysigt som tusan!

Nej nu börjar Idol så jag måste kila!
puuuuss


jag saknar dig bästavän

träd och löv

Ska nog ut med Lisa en stund tror jag, om det inte kommer något i vägen. Har dock jätteont i mitt baklår men det ska väl gå an att gå ut lite ändå...

har en hel del läxor och prov nu också:
No förhör - måndag!
Ma prov 2/10
SH prov 7/10
Geografi Prov 6/10
och givetvis spanska...

Egentligen så har jag inte så jättemycket att skriva om idag mer än det som sagts. Fast vårat väder är hemskt! jag hatar hösten. Hatar hatar hatar den! Det är så hemskt för det bara regnar och blåser och är allt kallt hela tiden. Aldrig vill det vara varmt eller regnfritt typ. Otroligt jobbigt!

Här får ni en sommarbild bara för att vi alla hatar hösten!
chao :)


SKOLA

siter just nu i skolan och lyssnar på när Henrik(?) pratar. För mig är han en Tommy men alla säger att han inte heter det utan att han heter Henrik, haha!
Ska ha datakunskap i typ en och en halvtimme nu, boring. Plus att jag sitter här med världens huvudvärk -_-

aja nu får jag nog vara lite uppmärksam
chao då!

körskolan

Kom precis hem från körskolan. Det var intressant fast också lite långtråkigt.. Har just ätit en macka också och ska nog ta och packa väskan för imorgon och TAGGA. Vi ska springa 3 kilometer imorgon!! Jag kommer typ kollapsa eller något, haha.

Vi hörs imorgon för nu somnar jag snart!
Tjingeling :)

GRATTIS PAPI ♥

Helluuu!

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE PAPPA 41 ÅR!
GRATTIS PAPI ♥


(bild från kroatien 08)


Står just och gör pannkakor till mig och Oscar. Mina pannkakor är godast! Haha. Sedan blir det nog att jag drar mig ner mot Ellen fjällen med spanskan och vid sex ska jag till körskolan med madre y padre. Äntligen säger jag bara! Har tjatat på dom hur länge som helst, typ min födelsedag, att vi ska dit (jag fyllde år 6 juli...) och nu den 22 september väljer dom att åka dit!
Aja, nu ska vi käka!
Chao


innebandy

Godkväll!
Om cirka en kvart-tjugo minuter så börjar min innebandy träning. jag är inte alltför taggad inuläget med tanke på att jag nyss somnde i soffan i typ en timme, bra Josefine (y)
Tror att det blir delträning med damerna idag också vilket inte uppskattas särkslit mycket! Men det är bara till att gå ut och göra sitt bästa..

Idag har det inte hänt allt för mycket. Skola vilken idag var hyfsat slapp och go, engelskan bestod av film som vi ska se på nästa gång också! Dock så har jag spanska prov imorgon....................

Jag och pappa lämnade in min telefon förut för den är sönder :( Walkman knappen fungerar ej + höj&sänk knappen, as jobbigt! Så nu har jag min gamla telefon igen (tyvärr...) som är ännu dåligare för det finns ingen musik ELLER nummer i den. Får nog ta och försöka hitta min gamla mp3 någonstans, haha..


Jag tror nog det är bäst om jag kilar nu så jag inte kommer försent!
pusss

flickan som lekte med elden

Igår var jag på bio med flickorna och såg Flickan som lekte med elden och guuuud va bra den var! Jag har dock inte sett ettan men denna var så sjukt bra! För er som inte har sett den, se den! Ni kommer inte att ångra er.

Nu har jag precis käkat upp mina mackor och ska tvätta håret och efter det ska jag traska till skolan. Vi har nämligen sovmorgon till 10.15 idag vilket är riktigt skönt :)
Men nu måste jag skynda mig lite. Har haft en tendens att alltid komma försent till första lektionen på just måndagar.. eheh

pusss


bio nästa

Nu har nog alla släktingar åkt hem så nu blir det att försöka smälta all tårta för att få plats med all popcorn sedan på bion. Ser verkligen fram emot att träffa alla tjejer igen, samlade :)
Men nu ska jag kila, chao

vandring

kom på att jag inte skrivit om den långa vandringen vi gjorde i torsdags med klassen och om min bästisdag i fredags!
Iallafall så gick vi en mil då, urjobbigt.. Från skolan till furufjäll och sedan skulle vi gå en slinga där, inte kul!

Här kommer lite bilder :D

hej hå, lets gå!


Fika dags!


Matilda loves her pannkakor!


Sandra lika glad som vanligt!


I fredags blev det en "bästiskväll" som sagt. Vi drog först ner till donken och käkade och det slutade att vi hamnade hemma hos min. Lovely kväll!




nu kommer snart släkten, måste kila!
Adios


bad touch

Nu sitter jag härigen framför datan. Egentligen borde jag typ plugga spanska eller något för jag har nämligen prov i det på tidsag men jag orkar bara inte göra det... Nu när man har en dålig lärare också ökar inte precis listen att plugga inför hennes prov..

Iallafall så kommer släkten hit i eftermiddag för att fira pappa pch oscar. Ska bli mycket trelivgt. Farbror tommy och hans fru+ barn kommer och dom har jag ingte träffat på nästan ett år så glad är jag!
Igår hämtade vi tårtorna som vi ska äta idag, dos faktiskt plus kakor. Rena himmelriket :D

ikväll blir det bio med flickorna, uppföljaren till Män som hatar kvinnor, vilken jag inte har sett heller. Men anyway, det ska bli mycket mysigt :) har saknat dom som få!

Nu avslutar jag med en härlig SOL bild!


tjejkväll!

Var ute och fotade en del med Martin idag. Jag älskar hans mammas systemkamera! Den tar så himla bra kort, ska nog skaffa en själv... Aja, men nu drar jag iväg hem till Mathilda på tjejkväll. Ska bli väldigt trevligt må jag säga.
Vi höres ikväll när jag kommer hem!


jag bjuder på denna sjukt sköna bild!


livin on a prayer

nu ska vi kila och kolla på hus och efter det ska jag klippa mig. Äntligen!
Återkommer senare med resultat, adíos!


allt för sent...

nu är klockan allt för mycket..
Jakob, Martin och Ellen drog nyss och pappa fixade internet förut till mig så det är klart att jag måste testa, right?
Är trött som en gris så jag ska ta och tvätta bort sminket, bortsa tänderna och sedan hoppa i bingen.


såhär cool är min webcamera!
(eller så är det bara jag som har något fel...)
Godnatt!

uno dos tres

mitt ben gör oooont. Det är Inte kul att ha träningsvärk i baken samtidigt som man har sträckt sitt baklår. Nej nej!
Nu ska jag upp och sätta mig i soffan tror jag lite granna, fast först måste jag hjälpa mamma med maten.




Kan det någonsin bli som förr?
Det är allt jag vill, allt jag önskar..


helg!

äntligen helg säger jag bara! Gud så skönt att komma ifrån skolan nu i ett par dagar. Dock ser inte min helg så jättelugn och "vilande" ut, haha ;D
fredag (idag): skola-> 16.10, Träffa Jakob&Martin
lördag: Gå på visning i Hallerna 11, Klippning 13.15, Tjejkväll?
söndag: Kanske bio med flickorna, annars inget!

skolan idga har iallafall rullat på som vanligt. Louise kom och hälsade på runt 2 snåret och det var riktigt roligt! Inte träffats på jättelänge så det var underbart :)
Fick sluta 15 minuter tidigre också vilket var pricken över i:et. Ibland är våran geo lärare för bra, dock kan hon inte förklara matte på något vidare bra sätt då man fattar nada.. Skärpning!

Min nya data är nu installerad och klar. As häftig! :D Fast pappa och Lee ska fixa så mitt internet på den fungerar och lite andra grejer, men förövrigt så fungerar den. den har också en inbyggd webbkamera som är amazing. Man kan typ välja olika inställningar så man kan se ut som jag vet int vad. Typ när man "warp"ar någon med sin mobil kamera om ni har det programmet, så kan man göra med webbkameran fast på en gång. As najs :D


jaja nu ska jag inte tråka er med mer onödigt tjat.
Chao!

josefinee
it's all on me!
brun vart man också, gosh. Saknar sommaren!

DEN ÄR MIN!


dagarna som aldrig kommer åter

nu ska jag snart gå och möta martin, om 10 min rättaresagt så jag måååste verkligen skynda mig!
ska gå en mil med skolan idag, suck..
aja, vi hörs sedan.
pusss

skola!

sitter i skolan nu och ska ha datorkunskap. Hur kul är det på en skala egentligen? BORING!
Blir nog inget mer bloggande today. Har fullt upp i eftermiddag/kväll.
Oops, nu böejar lektionen. Puss!

p.s Matilda hälsar! d.s.

FRANKRIKE NÄSTA!

fick nyss reda på att jag ska med Amanda till Frankrike den 22-28 Oktober!
Fattar ni eller?! Jag ska till Frankrike!
nu vet in någon som kommer att somna med ett leende på läpparna iallafall :D





om du bara visste hur saknad du är..


sovdags

Klockan är runt halv tio och nu är det dags för att sova! Får se om det blir skola imorgon, troligtvis blir det så. Mikk och innebnady imorgon blir det iallafall garanterat :)

sa ju tidigare att jag skulle försöka starta sims 3 igen. Hur tror ni det gick? Förjävligt rent ut sagt! Får verkligen krupp på att det jävla spelet inte vill fungera!
yeye, sleep well!

summertime?

Kan ni tänka er att solen har varit framme i princip hela dagen idag? Underbart! Synd bara att det inte är sommar och den goa värmen men ändå, sol som sol liksom :)

Dagen har varit tråkigt och händelserikslös(?) jag och stavning. I vilket fall som helst så har inget hänt utan jag har pendlat mellan datan och teven. Kollade på Avatar imorse och fybubblan vad bra det programmet är! Finns inget bättre program än Avatar, noway. Har tvingat Martin att kolla på det med dig också. Stackars honom, haha.. 
I förmiddags tog jag mamma & pappa en tur i stenungsund. Hittade ett hus på hemnet.se som vi ska kolla på lördag då det är öppen visning. Så vi körde bara förbi det idag för att se hur det låg men det blev att vi kärde runt och kollade på en hel del andra hus också. Ibland vill jag verkligen vara rik och ta första bästa huset jag ser.

Nu kommer snart mamma hem och då blir det mat. Hon var så snäll så hon erbjöds sig att köpa vad som helst så hon kommer också att komma hem med lantchips till mig, wonderful!
Nej nu ska jag försöka spela sims vilket jag aldrig gjorde igår. Haha!

Chao amigos!


tänktevara lite elak och slänga ut denna underbart snygga rump bilden på min älskling :)
saknar honom som bara den!


solen skiner

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Så otroligt skönt att man kan sova ut nu när man inte mår helt prima. Idag mår jag illafall bättre men vi får se hur det blir med skolan imorgon ändå. 
Ja undrar om pappa ska fixa datan någon gång eller om han änker vänta i åratal bara för att göra mig extra irriterad.. Det är nämligen så att jag kan inte spela sims 3 för vi behöver ett nytt grafikkort men han funderar på om det är värt att köpa ett till våran gamla dator istället för att köpa en ny dator med ett sånt bra grafikkort redan i. Ah, jag fattar det knappt själv så..

Nu börjar magen kurra och det betyder- Dags för käk!
Hej svejs!


ny design

Kände för lite nytt så fixade lite på designen. Inget speciellt men ändå, alltid skönt med lite nytt.
Nu ska jag upp och käka och sedan föröska spela sims som inte vill fungera på min data. Det suger!
Måste nog också sätta mig och göra spanska men är inte säker på hur det blir imorgon med skolan..
Aja, chao!


ego time

Godkväll!
Har precis kommit ur duschen. Otroligt skönt måste jag säga. Precis som Jakob sa att det skulle kännas. Love to u! Med tanke på att det är kvällen så orkar man ju inte göra sig i ordning så jag kör på mjukis outfit och boll i håret!
Tänkte underhålla er med lite egopics för en gång skull. Det är sånt man gör när man är sjuk och heter Josefine.
Så, enjoy!





hola

det är inte gött och vara sjuk!
feber, hängig, illamående & huvudvärk. Inte okej..

nu ska jag kolla klart på Hell's Kitchen och sedan hoppa in i duschen
Puss



SJUK

Hittade några assnygga kläder på Nelly.

Jada Top SEK 269, Ichi - NELLY.COM
Jada Top
 269 kr

Decadent Chiffong Top SEK 259, Rut m.fl. - NELLY.COM
Decadent Chiffong Top
259 kr


Sparta Top SEK 249, Vila - NELLY.COM
Sparta Top
249 kr

Price Emilia Cardigan SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
Cardigan
199 kr

Och givetvis en massa annat snygg.
Ska se om min budget håller så att jag förhoppningsvis kan införskaffa mig något av dessa underbara plagg!
men nu ska jag försöka spela sims. Chao!


frisbeegolf

ska ut och lira frisbeegolf nu och såklart kommer jag att äga i princip alla ;)
hörs ikväll!

vinna eller försvinna

godmorgon allihopa!
egentligen så vaknade jag faktist runt kvart i nio idag bredvid min älskade novio så godmorgon kanske jag inte dirket ska säga då, haha..

Igår gick skolan som en dans. Allting flöt på och jag märkte knappt av tiden överhuvudtaget. riktigt skönt må jag säga med tanke på att vi slutade tio över fyra, vilket vi gör varje fredag... Frammåt kvällen gick jag och Lisa ner till Café Udda där det var en massa trevligt folk :)
Vi såg på Ace Ventura, åt marängswish(?), spelade musik och bakade. Jag fick ju dock troka upp efter Tobias vilket inte var så kul. Nästa gång ska han allt få igen, det lovar jag!
Runt tio tiden gick jag och Dylan hem och Lisa hade oss sällskapet också. Runt tolv gick nog vi och la oss..

Just nu sitter jag här och försöker få tag på en viss ellen fjällen som vägrar att svara så jag har fått sitta och smsa fram och tillbaka med hennes lillasyster ett tag, haha! Lite roligt är det allt. Ska nog springa upp och ringa henne. En lördags kväll vill man inte sitta ensam hemma.
Sedan så börjar jag känna mig sjuk också? Det har jag ioförsig gjort ett tag.. Varit hängig, huvudvärk, lite ont i halsen till och från, ont i magen + illamående(magkatarr..) men ingen feber. Det är jobigt!
Jaja, jag får leta efter teflonen nu.
Ha det!




Bild från igår.
Jag och Frida ♥


15.38

Hej!
Nyss hemkommen ifrån skolan, ganska go dag faktist. Blev indelade i grupper med en 2a och en 3a för att sedan gå tipspromenad i typ en timme, käka och sedan gå med hjälp av en gps. Mycket bättre än att sitta inne vid en bänk en heldag med massa tråkiga ämnen och huvudvärk..

Nu ska jag installera Sims 3 på denna datan (den bärbara) för det funkar inte på den andra. Det behövs ett nytt grafikkort för att fungera men icke sa picke att vi har det..
Så ni vet vart ni har mig nu helakvällen framöver ;)

chao amigos!

gullunge som hela tiden kom med skor till mig.
Min underbara Leija på bild ♥


sjuk?

jag tror jag håller på att bli sjuk..
svininfluensan nästa? ;s
får verkligen inte hoppas på det!

skola chao


måndag

ny vecka igen, vecka 37 rättare sagt.
Min vecka kommer nog att se ut såhär;
Måndag: Träffa Ömis och Träning
Tisdag: Gym och Dylan
Onsdag: Klassdag, Mikk och Träning
Torsdag: ut och springa. Ledig!
Fredag: Gym och kanske Café Udda/Göteborg?
Lördag: Göteborg?
Söndag: Göteborg?

typ min vanliga vecka då + lite läxor! haha ;D
men nu ska jag iväg till träningen. Hoppas verkligen att vi slipper och värma upp utomhus. Det är kallt och blött och förhoppningsvis regnar det.. Men vi får se vad Helene säger.
Chao!

hola

var ett tag sedan nu igen, men sånt händer!

skolan fungerar bra och klassen fungerar också bra. Nya vänner har man också hittat, me like it! Man ser också (tyvärr) redan grupperingar i klassen vilket är lite synd men aja.
På onsdag ska vi ha en klassdag utomhus(!) och jag verkligen hoppas att vädret håller i sig. hur kul är det att vara utomhus när det regnar?

igår var jag hemma hos anderssonfamiljen med lisa. Mucho trevligt. Blev lite World Tour, gitarr&sång, te&mackor, att bli ombysslad av Alice och så.



gårdagens outfit;

Leggins, Lindex
Baslinne, Gina
Tunika, Gina
Cardigan, Gina
Smycken, Smycka



bästavänner

tänkte bara säga att jag är otroligt glad över att jag har två himla bra kompisar! Rättare sagt bästakompisar. Jakob och Martin. Det finns inga bättre och aldrig att jag kommer ge upp dom! Bäst för dom att don inte bara lämnar mig heller, för då jävlar haha..



jakob :)


jag och martin på avslutningsmiddagen 09 :)

bestfriend!
martin :)

bestfriend!
martin :)

bestfriend!
jakob :)

bestfriends!
det finns inga bättre ♥


RSS 2.0