soool

det är stekande sol ute och här sitter jag och skriver? Måste passa maten så man får ju passa på att slänga in ett inlägg då..
Måste vara minst typ 100 grader ute, så sjukt varmt och gött är det ;D
ne nu ska jag ta en snabbis ut i solen
 pusshej friends


fat brat in a hat

jepp, dylans nya smeknamn som chrille kommit på. Ganska bra ändå, om jag får säga mitt, bara det att mina smeknamn är så mycket bättre än chrilles ;D

nationella idag gick inte alltför dåligt men det gick inte heller allt för bra. Sedan så har resten av dagen varit bra trots att humöret legat nere på noll.. Efter skolan gick jag och dylan ner och gymmade. Jag blev på så mycket bättre humör bara av att få vara med han plus att alla stunder med honom är de bästa, oavsett vad. (:

imorgon blir det um med klassen i tre timmar och prata om droger och sex och sånt, sedan mikk. Ellen åker iväg också på konfirmanderläger imorn till typ söndag. Not good zigge, not good.

torsdag= valborg.
och då händer...? Tydligen så var det fest ute hos malin men vet inte riktigt. Känner mig inte så pepp för det och sedan så verkade det inte, ah .. Men sen så är det prat om grillning på nösnäs med lite folk också. Ska säga till dylans pappa att han inte ska komma hem utan att han stannar hos mig istället, hahah..


nej nu ska jag sova och läsa svenskaboken som ska vara uttläst till på torsdag...
natti natti

tisdag

klockan är tio i åtta och om lite mer än en halvtimme ska jag ha nationella i español.. Känner på mig att det inte kommer att gå jättebra men jag får göra det bästa jag kan och vara nöjd med resultatet ändå :) Att skriva och sånt är inte min starkaaste sida trots att jag alltid trott det med tanke på att jag fick MVG på hörförståelsen? jaja, vi får se hur det går idag :)

ett plus i kanten till josefine tack!
idag tog hon ur sina ploppar (ohmygad) och satte i sina nya örhängen ;D
dock så upptäkte hon lite var på den ena ploppen och möjligen en varkula, men det gick attfp igenom örhänget ändå så vi får väl se vd som händer. Tur att ett öra är helt friskt iallafall, haha..
nej nu måste jag kila.
kissesssss


loveli

glömde säga att mamma fyllde 41år igår, grattis ♥ :)

kom nyss hem från innebandy tränig. Yepp, ni hörde rätt. Innebandy ;D
det gick inte alltför dåligt iaf men det gick inte heller superbra. Alla som spelar där är liksom riktigt bra och kan allt som ta emot en pass perfekt, slå en perfekt pass och göra det där snygga avslutet. Ah, alla utom jag då haha.. Men det kommer ska jag lova er för det var inte första och sista gången utan första gången av många gånger ;f skitskoj var det, dock att jag saknade konditionen som behövs men det får vi träna upp, right?

nationella i spanska imorgon + dansuppvisning. Sedan blir det gymmet med dylan ((:
måste verkligen plugga so som en jävla pluggis (förlåt för uttrycket) för det är inlämning på torsdag och jag är nte ens halvvägs?! kill me!

nu vill oscar ha datan. Blir käk, dusch ochsedan byta örhängen, woho :)
pusselipuss


sunshine

känner att det var ett tag sedan jag slänge in ett inlägg så det är äna dags för det nu...

fredagen var riktigt go. Dansen var väldigt krävande utav oss alla med tanke på att vi ska spela in på tisdag? inte bra.. Resten av dagen gick superduper. På svenskan låg jag ute med filip och några fler i solen och läste i nästan en timme, så jävla gott var det! Senare på kvällen drog jag och Zigge till Café Udda. Det blev bak och filmmys och lite musik inne i kyrkan. Som tur var så va dylan där och räddade min kväll (: jag och mattias åkte nog hem lite efter elva och sedan somnade jag nog på direkten.

lördagen blev sol sol sol och ännu mera sol. Plus ett jävla gott väder och goa personer!
Runt halv två drog jag humlan ellen daniel och kindom ner till hawaii och gasade i solen. Första gången på ett helt år som man fick känna sanden mellan tårna, breda ut sin handduk på stranden och bara höra havets vågor slå in mot klipporna. love it!

lite senare så kom hannah sussana emelie leila sofie och sandra och det blev det dags för baaaad, fast det vara bara jag humlis hannah & sandra som vågade bada ^ fyihelvete vad kallt det var men det vare värt.
Drog hem runt halv fem för att fixa mig lite inför kvällen (grillning på nösnäs). Mattias kom och hämtade upp mig runt halv sju och då drog vi ner och mötte upp dylan och senare simon. Sedan bestämde vi oss för att gå och handla lite och mötte upp ellen & dom, så fick vi lite money och sedan gick vi mot coop. Mötte upp Kajsa och Mathilda vid torget som skulle till nösnäs men vi fick med dom in till coop ändå. Var tillbaka vid nösnäs kanske 30-40 minuter senare och då var bästavän där och flera annat gott folk! Grillen kom fram och fick fart och sedan var både korv och marshmellows(?) grillningen pågång.. 

Lite senare inpåkvällen gick jag och dylan iväg för att möta upp ellen och när vi kom tillbaka till nösnäs var typ alla borta, eller a, dom hade dragit till tjörn istället. Men det blev ett riktigt gott gäng kvar ändå, dylan david kajsa mathilda david berntsson mattias johannes ellen and moi :))
Blev lite "eftergrillning", leta efter simon, allsång, springa på bryggor och mys. Drog hem runt halv elva, trött men supernöjd över hela dagen som har gått.
tack alla som var med och gjorde min dag och kväll riktigt bra. Ni e underbara allihopa!

summertime

solen skiner och det är varmt och gott ute, liksom vad mer kan man begära? love it!

kom hem från gymmet för en stund sedan och jag känner mig så himla bra och nyttig just nu. Jag och Humlis drog dit runt halv fyra och sedan drog hon så jag fick vara själv. Fast jag fick hjälp och lite sällskap av Khaled och Abel så helt själv var jag nog inte... Känner i min kropp att jag tränar hårt och väl iaf, hoppas faktist på en liten träningsverk eftersom att vissa säger att det är ett bevis på att man tränat hårt, haha ;D

nu ringde visst dylan också :) ska ner till gymmet med david nu den filuren, david är en liten klenis hahah..

aja nu ska jag fortsätta äta upp min mat och sedan hoppa in i en lång varm och go dusch
cya


och frida, jag älskar dig bästa vän.

whoaaa

stressigt värre. Sitter med frukosten i halsen och hör mamma och oscar ropa på mig,
skynda skynda skynda....

kristin?

idag filmade vi på ea:n till Hannah's trailer. Mycket bra och roligt värre (y) Dock funderar jag på hur jag ska kunna hålla minen och inte skratta när vi spelar in de andra scenerna, är ju trots allt sån att jag har svårt för att vara helt seriös. Men för din skull Hannah ska jag anstränga mig :)
Det är jag som spelar Kristin och David som spelar Arne som är min älskare men som dör? hahaha.. Dylan ska vara någon Erland som jag ska dansa med och en massa och sedan så ska Jakob och Mattias vara med också. Plus en gammal tant som jag ska sitta och gråta hos typ? Ah, hur ska det här gå egentligen?

har inte heller vart med mi novi på jättelänge känns det som, sorgligt.. :(


knepigt värre

sitter med världens dilemma känns det som.
Erika, skolvärdinnan, har sagt till mig att jag sjka sjunga och spela gitarr på den där avslutningsmiddagen för alla nior. Och jag vill absolut inte vara själv men det finns heller ingen som vill sjunga med mig. Ska spela Tattoo med Jordan Sparks som Erika har sagt åt mig, men jag kan nog spela en annan låt om det nu då finns någon som vil sjunga med mig.. Typ någon mer sommrig och rolig låt att spela, men då måste jag ju hinna lära mig den innan också. Och middagen är om kanske en månad, lite mer?
funderar på och fråga Frida i den andra nian om hon vill sjunga med mig kanske :)) Får se hur det blir, jag kommer iaf inte ställa upp och sjunga själv. Tror jag, haha..

chao

beep

nyss vart hos mormor & morfar och ätit mat och glass med jordgubbar.



öppna, stäng inte igen.
det är jobbigt nog och jag klarar inte för mycket.
snälla


ärligt talat

fredagen var rätt go faktist. Skolan vart helt okej med dans och filmpedagog snack och lite arbete om buddhismen. Ner till torget med mami och köpa nya jeans som jag tjatat om i typ 2 veckor och sedan hem och äta grillat. (y)
vid 7 så täntke jag dra ner och kolla ellens match ch då får vi beviset på hur dum jag verkligen är, haha.
jag täntke dra till ica först och köpa lite godis som jag kunde ha med mig till matchen men så när jag är vid skolan ringer pappa och säger att jag måste hem och hämta nycklar för han ska iväg, men då sa jag att jag bara skulle köpa godis först. Och då slänger han ur sig : Det blir inte så lätt för din plånbok är hemma. hur kul är det på en skala liksom?! Så då fick jag gå hem igen och hämta plånboken och nycklarna och seadn drog jag mig neråt mot matchen ändå fastän det avr tänkt att jag skulle ta en promenad istälelt. Mötte hanna och hannah där och lite annat roligt folk :)
sedan vid typ halv nio mötte jag upp dylan och köpte godis och sedan gick vi hem till mig och kolla Pearl Harbor, den bästa filmen som gjorts! Vid tre drog han hem och då somna jag på en gång :)


sen igår var det tjejkväll hemma hos jossan
josefine johanna frida ryen malin cattie ellen och ellen
jag och josefine bada i poolen och sedan satt vi alla och spelade ett roligt sällskapspel som är ungefär som charader typ. Riktigt roligt bara det att jag och Frida förlorade ganska stort, men alla andra fuskade så det var därför. Vi åt hemmagjort pizza också, riktigt god var den! Plus att vi ahde ungefär 2 kilo godis, 4 olika chips, biopopcorn och en massa läsk. Men runt halv tolv drog jag och ellen så följde jag henne hem, och nere vid kristinedal möter vi på dylan david och krille så jag tar sällskap med dom hem, eller a, med Dylan :)
tack för en bra kväll flickor.


forever
du e bäst ♥

Till min bästavän ♥

min bästa vän heter Frida Charlotta Lindberg och hon är bäst i hela väääärlden. Det finns ingen som kan mäta sig med henne och hon är en sådan vän som alla borde ha. Det finns inte något negativt med henne, bara posetiva saker. Hon är söt, snygg, sexig och allt sådant och hon är medellång och har fint ljust hår. Hon har den bästa personligheten som man kan tänka sig och sätter sina vänner i första hand i alla lägen och tänker på sig själv efteråt.
Hon skrattar väldigt ofta och är glad och posetiv och är väldigt duktig på matte och no. Sedan fick vi båda MVG i musik förra terminen, då vi hade den praktestetiska veckan som jag spenderade med henne varje dag.
Det går inte en dag utan att jag tänker på Frida och allt som hon gjort för mig, alla minnen jag har med henne, alla roliga stunder med henne. Liksom allt som har med henne att göra. Går jag förbi en påse med nötter tänker jag direkt på Frida, eftersom att hennes mamma jobbar med det och att frida är dotter till henne. Det finns hur många samband som helst som leder till henne.
Sedan när man är med Friad och om man självinte är på världens toppen humör och sånt så blir man det på en gång. Hon har en sådan energi som flyter över till en själv och man blir en ny människa känns det som. Man blir glad igen och vill inget annat än att alltid få behålla den flickan. För det vill jag, alltid behålla henne. Inte förlora henne. Att förlora frida är som att förlora sig själv. Och det menar jag verkligen.

ffrida v rryen
jag älskar dig mer än allt!


I'll protect you trough it all

and I will never let you fall.

cause' if you do,

i'll be there for you.

closer baby

So if you're feelin' lonely don't
You're the only one I ever want
I only wanna make it good
So if I love you a little more than I should ♥

sovdags

klockan är snart halv tio och jag ska gå och lägga mig, trött som en apa faktist. Fast jag vet inte hur trötta apor är men jag känner mig som en sådan så det får bli så nu.
fan måste hänga den jävla tvätten också eftersom att några inte orkar? tur att jag inte har något emot det, annars hade dom fått smaka på min högerkrok kan jag lova..

vill bara säga att :
...min fridis prästis är bäst 
...zigge ska klippa gräsmattor hela sommaren hos en storke tant
...min pojkvän är bättre än eran

pusss och godnaatt♥

klippklipp

klippeli klipp

kom nyss hem från frissa, nöjd som jag vet inte vad.
Både jag och frissan blev lite häpna över resultatet, as snyggt! (är vad vi tycker då...)
Det är ganska mycket uppklippt och toppat, sedan slingor och fixat luggen också mycket bättre och snyggare. Har mycket mer liv, färg och form nu i håret. Ja, det blev allt en föränding, en bra sådan :)

mat snart- falukorv och makaroner. mumma säger jag bara, sedan imorgon kommer filmpedagogen till skolan och pratar om film i cirka två timmar. Men eftersom att jag och Freddy är med i detta så kanske vi båda behöver gå på båda visningarna, tyvärr.. 2 föreställningar som är exakt likadana, hur kul är det att vara med på dom isf? Plus att man missar så himla mycket i skolan.. Men det fixar vi säkert på något sätt.


yeye ni ska jag dra mig. slänger nog in något inlägg ikväll puss

later on

baby, you know that I miss you
I just wanna kiss you, but I can't right now,
so kiss me through the phone, se you later on'

mikk idag var superduper bra. Eller som benjamin säger "Mikk får fyra av fem toasters. Kanonkul!"
Jag och Frida ägde sönder alla som vanligt och briljerade ;D haha.. Körde klart beatels (?) låten och började på Björn Skifs låt "Håll mitt hjärta". Sista versen där är lite speciell men den klararde vi galant såklart. Naturbegåvningar u know ;)
Sedan pratade Per-Ivar om att vi ska köra en Kiss låt nästa gång, fast jag kommer bara inte ihåg vad den heter.. Jag ska iaf vara han med stjärna i ansiktet har jag bestämt.
p.s. jag lyckades övertala dylan oooooch david. Indeed att jag är bäst?. d.s.
Imorgon är det nationella igen i spanskan. Läsförståelse på ca 60 minuter, kanske längre. Vill inte säger jag bara, hörförståelsen var ju helt konstig och så har vi ett brev kvar också att översätta. Hur kul är detta liksom på en skala? NOLL..
efter skolan ska jag dra till gymmet med humlis och vid fyra ska jag klippa mig. Wish me luck, det lär jag behöva haha..

helgen, någon som vet? Hade inte alls suttit fel att spendera den med mi novio (somvanligt) om han har tid då så att säga.. :) Är öppen för alla förslag. hade faktist vart riktigt skoj och hitta på något som inte har gjorts på ett tag, singstarkväll kanske? Rockband eller vad som helst, jag vet, jag är lite finurlig ibland. Typ massa gott och äta också, haha :D

Moder min ropar, bäst att springa upp och se vad hon vill innan datan ryker ner i tippen. puuuuuss

work it

precis som min överskrift säger så ska jag ha work it på min rompa, alltså som ett byxtryck.. 
Det stod mellan;
* check on it
* shake that
* sexy back
* work it,
men tillslut så blev det work it. Hade en liten omröstning i skolan där den vann flest röster eftersom att jag inte kunde bestämma mig, haha.

nu väntar jag på maten - lax med pressad potatis, bacon & smält smör. Och givetvis mjölk. Det klarar man sig Inte utan, för mjölk är verkligen det bästa som finns. Men grön mjölk ska det vara och inte någon ekologisk, för den ekologiska är likaklig som de andra "ogröna" mjölkarna ;F
After tha food blir det nedgång till Zigge tha man och sedan Mikk! Me like it altooot, har inte vart på mikk på typ 2-3 veckor nu tror jag, haha. Plus att jag idag har lyckas få med mig min envetna pojkvän som alltid kommit på någon ursäkt, men jag ska inte säga för mycket för det är ännu inte dags att gå och vem vet, han kanske har något lurt i kikaren...

och jag får heller inte glömma att skriva lite om min besfriend (alltså kille då...) Jakob :D. Eftersom jag inte skrivit något om han så blev han helt förstörd och allting så nu tänkte jag gottgöra han lite :D
han är lång och har inte alls samma humor som mig, typ varje gång jag säger ett asroligt skämt så skrattar jag som bara den men han bara står och kollar på mig och ger mig blicken "öhh okej?" och det är inte så kul :o Men han ska vara glad över att jag inte gillar han mindre för det ;F Sedan har jag faktist känt han i snart fyra år, respekt eller vad?
puss på dig jakob, hoppas du är glad nu ^


nu e maten klar, måste kila. se yaa


funky groove

nu står mamma och gör pannkakor till mig, mumma säger jag bara. Sedan ikväll ska vi kolla på "Miraklet vid St.Anna". Det är en krigsfilm som handlar om en sann historia från andra världskriget då några amerikanska soldater är fast i Italien och så. Det är verkligen en film för mig och egentligen för mi padre men han jobbar så han får inte se, haha..

Har också fixat klipptid idag, det blir på torsdag. Jag bara älskar att gå till frissan, det är bland det bästa jag vet. När någon pillar mig i håret och håller på, fixar det sådär snyggt ni vet ;D
Det blir lite topp, färg(utväxten) och slingor tror jag. Om jag nu kan bestämma mig.. Det står mellan någon mörkblå eller lila slinga tror jag. Men jag vill inte ha det i hela håret utan bara någonstans, men det dåliga är att där jag isf kommer ha slingan, där måste jag avfärga och då kan jag få orange hår där, hahah ;D Men sean lägger man ju på slingan och då syns inte det orangea ^

maten är klar och imorgon är det mikk och jag har lyckas tvingat med mig dylan (tror jag..). Puss på det ♥

like that

nyduschad och hela kittet, tod en långis promenadis förut ändå faktist. Så nu fattas bara kvällsmaten framför tvn con mi madre.

påsklovet = tummen upp
orkar inte berätta om varje dag så det får bli lite huller om buller, allt kommer inet med då så att säga.. Men på tisdagen så kom johanna jossan & ellen hem till moi, och vi köpte över ett kg godis och chips och bara pratade. riktigt skönt att få prata ut ibland och att bara få umgås med er flickor. Runt halv elva drog jag med jakob och hela hans" kompisgäng" ner till donken en snabbis. Mycket trevligt!
På fredagen (långfredagen) eldade vi hos grannarna, eller alla förutom jag gjorde det för jag låg och solade istället. Men jag och humlis tog en "promenix" i det fina vädret med glass i hand lite senare på eftermiddagen plus en liten solning i solskenet. På kvällen kom mi novio och david, vilka jag inte träffat på jättelänge. Iallafall inte dylan :)
Lördagen (påskafton) blev sola sola sola och återigen sola. Dylan kom runt fem då jag och oscar hade fullt upp med att köra fyrhjuling (som jag förövrigt äger på!!). Seadn lite senare så kom Mattias, Benrtsson, David & Johannes också. Och Dylan kom förbi med hela släkten hade man kunnat tro. Haha, så gulliga är dom :) Blev lite kubb och alltmänt jäkligt gott umgänge!
Söndagen (igår) blev jag bjuden på påskmiddag hemma hos familjen Thomas. Mycket trevligt och mycket gott faktist. Och som alla vet så är jag hur kräsen som helst och vågar knappt äta någotnting och på deras påskbord var det nästan bara sån mat jag aldrig vågat smaka på. Så det blev köttbullar, revben, laxgratäng, ägg, några konstiga sesampinnar, något bröd med fetaost och soltorkade tomater. Till efterätt hade Dylan gjort en ostkaka som bestod av keso och mandel och ägg tror jag. Och vet ni vad? Det var gott! Allting var gott och jag smakade dessutom på allt förutom sillen. Jag är då väldigt stolt över mig :)
Sedan runt kvart i tio gick jag och dylan hem till oss och myste till det lite. Kollade på Time Warp, ett riktigt häfitgt program där dom gör om händelser så man får se dom i slow motion. Sedan satte vi på Arn - Tempelriddaren och kollade på den tills han skulle hem. Sorgligt.. haha :)

ah, det var nog det som var det roligaste på lovet iallafall :)
imorgon väntar skolen återigen med nationella i spanska som första lektion. Det är så orättvist för till exempel stenungskolan ska inte ha nationella i spanska så måste vi ha det för att Skolan har valt det? Ah det måste verkligen vara något fel där högre upp i registret asso..
nu ska jag äta kvällsmat och sedan sängen, puuss

hold tight

nu ska jag ut och ta mig en liten promenix i det "fina" vädret (det mulniga och tråkiga vädret alltså).
Får se om det blir en långis eller en kortis idag, har ju fått ett antal med grymt bra låtar av Frida så jag ska inte klaga på min musik längre plus att nu har jag något och göra när jag går ;D

får se om jag orkar skriva lite om mitt lov när jag kommer hem, annars får det bli imorgon elelr någon annan dag här framöver,
chiao

she's my lover

just det, jag tog bort den gamla.

Jag kände för att förnya mig själv lite och inte ha kvar allt från "the old josefine". Känns ganska bra faktist nu när det är gjort.. Slippa blicka tillbaka på allt som hänt och bara känna hur det på ett sätt rivs upp inom mig och på ett sätt inte. Det är så svårt att förklara med tanke på hur komplicerat det egentligen är.

kan ju passa på då att skriva när jag redan är i farten..
att skaffa en ny blogg innebär nya upptäcker och nya saker att dokumentera och uppleva. Något jag verkligen ser framemot just nu är sommaren och hawaii med girlsen. Det saknar jag något otroligt faktist med tanke på att förra sommaren var dålig med att ge oss sol + att jag inte alltid ahde tid för min vänner.. Det var inget bra år för mig det inte, inte alls. Instängd och gömd någon annanstans. Men det är inte så nu längre och det är jag oerhört lättad och glad över. Att allt blev som det blev, och jag är säker på att jag inte är den enda som är det.
Vill bara passa på att säga till er alla flickor att inte falla för en kille det första ni gör när ni ser honom. Han kan ha så mycket att dölja och tyvärr föll jag för det..
Men som tur är så har jag nu fått världens bästa pojkvän känns det som faktist, trots att vi bara har vart tillsammans i lite mera än två månader. Han är på ett sätt oerhört lik mig men på ett annat helt olik. Han är nog den mest omtänksamma killen som finns, så fort det är något så ställer han alltid upp och viker aldrig undan. Och Nej- jag utnyttjar han inte! Skulle aldrig ens falla mig på tanken, han är ju verkligen den sötaste som finns :))


nu ska jag fortsätta att lyssna på alla låtar jag fått av fridis. Och du hjärtat, det löser sig ska du se ♥
pusshaj

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0